2777
2789

دوستان تنبلی تخمدان دارم این ماه کلومفین خوردم ب همراه ش اصلاح سبک هم انجام میدم برای ۳ماه دارو داشتم دو ماه گذشته حامله نشدم دکترم خیلی بهم امید داد ک حامله میشی توی ذوق م خورده 😓شما بعد از چند وقت اقدام حامله شدین ؟اگه دارویی استفاده کردین اسم ش چی بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی۲یا۳ماه دقیق یادم نیست اقدام درست و حسابی هم نداشتم دومی هم که خداخواسته بود و ۲۵هفته هم ازم گرفتش😔

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
وای نگوووو من مجردم کابوسم شده تنبلی تخمدان میترسم ازدواج کنم واقعا پسر مردم چه گناهی کرده بخاطر من ...

😂😂چی میگی

مشکل خاصی نیست که نازایی بیاره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
وای نگوووو من مجردم کابوسم شده تنبلی تخمدان میترسم ازدواج کنم واقعا پسر مردم چه گناهی کرده بخاطر من ...

نصف دخترا تنبلی دارن فقط سبک زندگیتو رژیم غذایتو اصلاح کن تنها راه مقابله از الان پیگیرش باش 

اولی ۱۸ ماه دومی ۳ سال سومی ۱۸ ماه چهارمی ۲۲ ماه البته حدودی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
😂😂چی میگیمشکل خاصی نیست که نازایی بیاره

چرا باباااا میاره برای من از نوع ژنتیکیشه با لاغری و رژیم درست نمیشه تا ابد هست باهام فقط با دارو کنترل میشه💔

دکترم به من گفت زود ازدواج کن اصلا هم جلوگیری نکن بعد ازدواج 

......🧸🔮✨️

من خودم چهارماه متفورمین خوردم چهارکیلوکم کردم بعدتودورسوم فکرکنم بالتروزول وhmjآمپول. متفورمین روزی دوسه تا باردارشدم. 

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹