2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 39 پست
صبح تا شب خونه ام هیچ دوستی هم ندارم 😭😭

بخودت تلقین نکن فداتشم این یک 

دوم اینکه هرچقدر حساس. شی طرف از خودت دور میکنی 

یکم باش گرم بگیر شوخی کن اینجور وقتا بگو اره ی مدلی شدی شاخ شدی برام یا کلاست رفته بالا بخند بدونه شوخیه بد بهت میگه دلیلشو یوقت میبینی چون تو رژیمه عصابش خورده اصلا

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بعد یه جا نوشته ویژگی های پیشرفته کنارش شکل یه گوی هست

نداره برام🥹

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
نداره برام🥹

ویژگی های خاص چی؟

شیایومی چنده؟

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
ویژگی های خاص چی؟شیایومی چنده؟

پیداش کردم عشق😂😂😂 چه دنیای کثیفیه این گوشیا واقن 

پیداش کردم عشق😂😂😂 چه دنیای کثیفیه این گوشیا واقن

😂😂😂رفیقم رو گوشی مامانش این کارو کرده

دنیا خطرناکه

خودمم سامسونگ برنامه مخفی میکنم😂😂😂

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
😂😂😂رفیقم رو گوشی مامانش این کارو کردهدنیا خطرناکهخودمم سامسونگ برنامه مخفی میکنم😂😂😂

اخه این اصلا یجور پاک نشونت میده خودت شرمندهه خودت میشی 😐 

بقران باید یخده خودمو اپدیت کنم اینا ک این چیزارو بلدن خوب از خجالت طرف درمیان🤣

اخه این اصلا یجور پاک نشونت میده خودت شرمندهه خودت میشی 😐 بقران باید یخده خودمو اپدیت کنم اینا ک ای ...

ادهنت🤣🤣🤣🤣