2777
2789

فرا رسیدن ایام محرم و شهادت سالار شهیدان بر همه شما همراهان نی نی سایتی تسلیت باد

دوستان عزیز در روزهای سوگواری شهادت امام حسین و یارانش به سر می بریم. می دانم خیلی از شما کاربرهای نی نی سایت  علاوه براین که این شبها در مراسم عزاداری شرکت می کنید ، خودتان هم میزبان عزاداران این مراسم هستید یا مشغول کارهای مربوط به نذری دادن.امیدوارم نذر همگی قبول درگاه الهی باشد.

امروز می خواهم مشکلی را با شما در میان بگذارم و نظر شما دوستان و همراهان  همیشگی را جویا شوم تا شاید با کمک شما عزیزان بتوانیم این روزها کمتر برای رفته گران عزیز شهرمان زحمت ایجاد کنیم وکمتر به محیط زیست مان صدمه بزنیم.کار سختی نیست. فقط به راهکارو توجه بیشتر نیاز است .متاسفانه همه ما این روزهای سال شاهد کوچه خیابان های پر از ظرفهای نذری و ضایعات  رها شده مربوط به آن ها هستیم . آیا تا به حال به این فکر کرده اید که ما به عنوان شهروندان یک جامعه چه کارهایی می توانیم انجام دهیم تا خیابان های شهرمان با لیوان ها و ظرف های یک بار مصرف  و همچنین غذاهای مانده و دست خورده فرش نشوند؟  فکر کرده اید که چه کار کنیم تا از اسراف غذاهای نذری جلوگیری شود؟فکر کرده اید که  با انجام چه راهکارهایی می توانیم امسال مراسم نذری دادنمان را منظم تر ، با غذای سالم تر و بدون ریخت و پاش های اضافی و آلوده کردن های محیط زیست برگزار کنیم؟

ی جا میخوندم رفتگران شهرداری سرباز یزید نیستن ،بفکر اون بندگان خدا هم باشیم

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

خب اگه هر شهروند مسئولیت پذیر و با وجدان باشه که حداقل هر کی آشغال ظرفشو بندازه تو سطل زباله همه چی حل میشه.

بچه ها از ما بزرگترا یاد میگیرن، وفتی میبینه مامانش یا باباش آشغالشو میریزه کف خیابون اونم تو کوچه و مدرسه و خیابون تکرار میکنه.

دیگه والا خیلی زشته آشغال نریختنو به بزرگترا یاد بدیم.

خیلی برام عحیبه وقتی میبینم یه مادر که بچه همراهشه آشغالشو ول میکنه کف خیابون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه من به چشم خودم خیلی شاهد این حرکت ناشایست بودم. ظرف یکبار مصرف رو همون جائیکه می شینن و می خورن رها می کنن. شاید بهتر باشه در این ایام شهرداری هم با قرار دادن سطلهای زباله بیشتر  و تهیه بنرهای تبلیغاتی همکاری و حمایت خودش رو اعلام کنه

متاسفانه ماایرونیا دلسوز هم نیستیم.من خودم بارها دیدم بعد خوردن نذریا و چایی و شربتی که پخش شده،ظرفارو انداختن رو زمین کاملا بی تفاوت.خیلی خوبه که یکم خودمون رو بذاریم جای اون رفته گر مظلومی که واسه هر کدومشون یکبار باید خم و راست بشه

عاشق نامم میشوم وقتی صدایم میزنی

دیشب از یه ایستگاه صلواتی چای گرفتیم تو لیوان شیشه ای میدادن بجای یکبار مصرف . اینجوری ملت همونجا چایی شونو میخوردنو و لیوان رو پس میدادن .محیطم کثیف نمیشد.

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.