2777
2789
با سلام به تمام پدرانی که منتظر شکفتن یه نی نی تو زندگیشون بوده یا هستن و برای همسر و بچه شون اینقدر ارزش قائلن که به این سایت سر میزنن
من باردار هستم و الان در 5/6 ماهگی به سر میبرم . قبل از بارداری با محیط نی نی سایت آشنا شدم و با نقشه ها و برنامه ریزی های دقیق تصمیم گرفتم نی نی خودم را از جنینی خوب خوب پرورش بدم........ که از 5/4 ماهگی به بعد دچار مشکلات شدیدی در زندگی شدم
در بخش سلامت روانی، خواب، روابط عاطفی و جنسی در بارداری تاپیکی زدم و با خانم های مختلف در ارتباط بوده و هستم که تا حالا خیلی کمکم کردن
ناگهان به این فکر افتادم که در مورد مسائلم نظرات شما را هم داشته باشم و از دیدگاه آقایون مشکل کار کجا میتونه باشه و از سردرگمی ها کمی دور بشم
ممنون میشم تو همین تاپیک بهم جواب بدین

پیشاپیش من و نی نی از همه شما متشکریم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=52137&PageNumber=1
سلام کوثر جون من داشتم تا حالا تایبیک قبلیتو میخوندم کاری ازدستم بر نمیاد جز اینکه برات دعا کنم
واقعا نمیدونم چی بگم خدا بزرگه وقتی بچت بدنیا بیادو شوهر ت ببینتش مجبور میشه حرف تو گوش کنه وخونه رو جدا کنه

به نظر من برید یه جای دیگه دور از خانوادش زندگی کنید
مامان نگار
با سلام خانم محترم به نظرم شما باید به چند نکته توجه کنی: 1- میزان و نسبت دعواهای شما در برابر روزهای خوشی که با هم دارید چقدر هست؟ و کدام می چربه؟ 2- در مقابل هرگونه برخورد فیزیکی از طرف همسرتون با جدیت بایستید و اجازه این کار رو بهش ندید هم خودتون و هم خانوادتون. هر چند با شکایت از او به دلیل سوء رفتار و ضرب وشتم. 3- با توجه به وضعیتی که داشتید نباید به این زودی به فکر بچه می افتادید منتها در شرایط فعلی بهترین کار این هست که خودتون رو از تنش دور کنید. پیشنهاد می کنم یه مدت تا پایان بارداری را در منزل پدر و مادرتون بگذرونید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کوثر جان من یه مردم ، یه بابا 53 روزه ، اما از کرده شوهر شما شرمندم . پدر شدن فقط باردار کردن یک زن نیست .زن یک موجود لطیفی است که در هنگام بارداری به بیشترین توجه نیاز داره . در کدام لغتنامه غرور برابر با بد اخلاقی و توهین معنا شده ؟ به نظر من این مرد شایسته پدر شدن نیست یا خیلی بچه است یا بچه ننه که هیچوقت بزرگ نشده ؟ بنظر من اگر پدر ایشان آدم لایقی است موضوع رو با اون درمیان بگزار و اگر تا بحال به دنبال شما نیومده 1- یک رابطه دیگه ذاره 2 - خیلی رفیق بازه و اهل زندگی نیست