2777
2789
عنوان

خانوما دوستم امروز صبح بهش حمله شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 66 پست
باید بره کلانتری و پزشکی قانونی،البته فک کنم خودشو هم تنبیه کنن☹

ن اجی نگو این بدبخت چیکارس این بنده خدا سوار ماشین شده از دم در نونوایی ماشین گرفته بره سرکار یه عرب کثیف باش اینکار کردا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
تو کجا؟

توکوچه ها قدیمیا هستن خونه خرابن میگه بردش اونجا هرچیم التماس کرده ولش نکرده

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا به دوست که تو ماشینش بود همراه بچش یک مرد موتور سوار گیر داذ اینم گفته گمشو بعد مرد کلی فحش زشت دادش و طرفش حمله برد دوستم سریع زنگ میزنه ۱۱۰ اما تا آژیز اونا میشنوه طرف در میره بعد که پلیس میاد میگه وا خانوم برا مزاحمت به ما زنگ زدی برو برا خودت ما دردسر درست نکن بیخیال شو😑

فعلا بره پزشکی قانونی و شکایت کنهبعد دنبال پیدا کردن راننده باشه مجرد بود ؟

اره دوستم مجرد و گفا طرف عرب مابچه اهوازیم 

ن اجی نگو این بدبخت چیکارس این بنده خدا سوار ماشین شده از دم در نونوایی ماشین گرفته بره سرکار یه عرب ...

عزیزم ب گفتن من نیست،قانونه،اگر تجاوز صورت بگیره خانوم هم حدّ زده میشه،نمیدونم که میشه با پول خریدش یا نه،همین مانع خیلی از شکایات تجاوزه متاسفاته

Nop
تجاوز تو ماشین تو کوچه هیچ آدمیزادی اون دور و بر نبود خونه ای نبود که صدای جیغ دوستتو بشنوه؟!

میگه‌توکوچه هستن خونه خرابن اونجا بردش دیگه من این شنیدم میگه هرچیم داد میزدم ن کسی بود ن کسی دیدم 

خداخودش رحم کنه.

رحم دیگه خدام رحمی نکرد وقتی این کار شد

ای بابا به دوست که تو ماشینش بود همراه بچش یک مرد موتور سوار گیر داذ اینم گفته گمشو بعد مرد کلی فحش ...

دوستم میگه من برد توکوچه خلوت خرابخ ای هرچی داد زدم انگار کسی نبود  هرچیم میگه توروخدا نکن هیچ

عزیزم ب گفتن من نیست،قانونه،اگر تجاوز صورت بگیره خانوم هم حدّ زده میشه،نمیدونم که میشه با پول خریدش ...

وای من گفتم بره کلانتری یا براش شلاق میگی گیبرن میزننش اینوچه قانون کثیفی ک گزاشتن

عزیزم ب گفتن من نیست،قانونه،اگر تجاوز صورت بگیره خانوم هم حدّ زده میشه،نمیدونم که میشه با پول خریدش ...

عزیزم وقتی اطلاعی از قانون نداری چرا تو دل بقیه رو خالی میکنی.تجاوز اسمش روشه یعنی به زور انجام شده و دختر رضایت نداشته.قانون متجاوز رو به حد محکوم میکنه نه فرد قربانی که بهش تجاوز شده رو.

اونی که شما میگی دختر هم تنبیه هم میشه مربوط به رابطه نامشروعه،نه تجاوز

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
رفته حموم؟ DNA طرف رو بدنش باشه میشه کاری کردچقدر گذشته؟دوستت عقلشو از دست داده تا الن صبر کرده نرفت ...

ترسیده احی ن نفرستادمیش حموم مستقیم ازترس اومده درخونه ماه زده مادرم کشوندش کنار هی باش حرف میزنه چی شده بگو چی شده بعد ۲ ساعت ازترس زبون بازکرده