2777
2789
عنوان

خانوما دوستم امروز صبح بهش حمله شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 66 پست
خب هر جایی باشه بره پزشک قانونی بدون اینکه خودش رو بشوره یا ش.ورت رو عوض. کنه دی ان ای اون لعنتی معل ...

الان کلانتری بامادرم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما بره کلانتری اگه حامله بشه چی؟

یعنی چی یه تجاوز اینقدر سریع ک نمیشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
عزیزم ب گفتن من نیست،قانونه،اگر تجاوز صورت بگیره خانوم هم حدّ زده میشه،نمیدونم که میشه با پول خریدش ...

تجاوز حد نداره برای کسی که مورد تجاوز قرار گرفته.  اون رابطه جنسی نامشروع با رضایت طرفینه که حد داره.  

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
اسیییی دوستت چیکار کرد بنده خدا

هیچی خدا میوونه چقدر مادرش زدش تو مقصری مرد بهت تجاوز کرد کاری کرد ک حتی منم نمیتونم الان بهش زنگ بزنم ازترسم

اسیییی دوستت چیکار کرد بنده خدا

مادرم رفت بامادرش صحبت کرد گفت چی شده قشنگ با دقت ارامش گفت یهو زد توگوش دوستم مادرن میگفت موهاش کشید زدش گفت تو خراب قبول کردی سوار بشی خرابی ک گفتی باشه برو کافی نت فلان شده مادرم هرچی میگفت بابا این بچس نزنش پیش اومده دوستم چندسالش ۲۰ سالش من ۲۷ اینقدر زدش ک مادرم میگه خودم دلم کباب شد براش

ای وای ..........بنده خدا درد خودش کم بود اونم بهش اضافه شد قانون متجاوزه رو پیدا نکرد؟

شکایت کرده خوب تست دی ان ای هم اینا گرفته دنبالشن دوستم چهرش داده برا شناسایی من دردم اینه اینجا خودم باشوخی سرگرم کردم دردم اینه نمیتونن زنگش بزنم بدبختی 

ای خدایا چه دنیای بدی شده چه ترسناک

دیگه نمیشه عقاید الان باقدیمی مقایسه کرد منم مجبورم اینجا خودم سرگرم کنم وگرنه دق میکنم اینطوری خبری ازش ندارم