2777
2789
عنوان

خانوما دوستم امروز صبح بهش حمله شده

2067 بازدید | 66 پست

خواهش میکنم مراقب خودتون دختراتون باشین این دوستم واقعا ناز مهربون سادس اومده امروز صبح خرید کرده کاهو گوجه میاد ماشین بگیر مستقیم بره محل کارش بعد ماشین براش نگه میداره سوار ک میشه راننده  میگه خانوم ببخشید میشه من کافی نت برم کپی بگیرم اینم ساده زود باور گفت باشه همین ک رسید کوچه خلوت بهش تج..اوز میکنه خواهش میکنم مراقب باشین تاحد ممکن با سرویس اتوبوس و اسنپ نهای باماشینا کورسی سرخط تاکسی زرد برین 

اخه چرا اینکار میکنید مگه حیونید حیون ب اون حیونیش اینکارم نمیکنه

واقعا ناراحتم از صبح تاالان دارم دلداریش میدم میگم برو کلانتری میگه پلاکش یادم نیس چهرش کم یادم ماشینش کوکیک میگم بیا برو ببین چی میگن الان بزور راضیش کردم تابره کلانتری خواهش میکنم مراقب خودتون گلاتون باشین🤧😭😭من از صبح دیونه شدم ک یه حیون به عنوان راننده خودش جا میزنه اینکار بادوستم میکنه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

حالا موندیم چجور ب مادرش بگیم من مادرم اطلاع داریم نمیدونیم چجور بگیم بهش

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفته حموم؟ DNA طرف رو بدنش باشه میشه کاری کرد

چقدر گذشته؟

دوستت عقلشو از دست داده تا الن صبر کرده نرفته کلانتری؟

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
حالا موندیم چجور ب مادرش بگیم من مادرم اطلاع داریم نمیدونیم چجور بگیم بهش

سخته به نظرم به مامانت بگو به مامانش بگه ولی حمایتگرانه بگه که یه وقت مامانش دخترشو مقصر نکنه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
بره خیابون همونجا شاید دوربینی چیزی باشه

باید بهش بگم 

ازه تجاوز کامل شده الان ازترس اومده بود خونمون صبح دیدم یکی محکم درمیزنه مادرم درباز کرده چی شده اره اینطور شده 

سخته به نظرم به مامانت بگو به مامانش بگه ولی حمایتگرانه بگه که یه وقت مامانش دخترشو مقصر نکنه

اره باید یطوری باشه ک بگیم چی شده پدرمم پدرش بکشه کنار