2777
2789
عنوان

رفتارم چطور باشه نامزدی خواهرمه

131 بازدید | 9 پست

چن هفته دیگه نامزدی خاهرمه؛۱۴ سالشه)البته مهر ماه میشه ۱۵ سالش)،من ۲۲ سالمه و مجردم

به نظرتون چجوری رفتار کنم؟چون چن وقت پیش فامیلامون بهم ترحم میکردن و میگفتن غصه نخور بالاخره یکی عین خودت پیدا میشه ک بگیرتت

به نظرتون چه جوری رفتار کنم توی جمع ک بهم ترحم نکنن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بشینی گریه کنی از وقت ازدواج هر دوتون گذشته بوده شکر خدا ابجیت ازدواج میکنه 😯😯

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

خوشحال رفتار کن و هم کارکن هم برقص، لباس خوشگل هم بپوش و میکاپ هم حتما برو انجام بده، طوری رفتار کن که انگار صاحب مجلسی، دراینصورت فامیلا نمیتونن حرف دربیارن.

دلی اسی خاهرت خیلی زود داره ازدواج میکنه، حتا برا تو هم زوده تا ۲۵ وقت داری، بهرحال ان شا الله قسمت تو هم بشه بعد عقد خاهرت تو هم سامون بگیری

برات مهم نباشه ماهم توخانواده داشتیم 

خواهرکوچیکه ۱۴سالگی ازدواج کرد خواهر بزرگه موند تاااا،۲۸سالگی بعد ازدواج کرد خیلیم خوشبخته

خود منم کلی نیشو کنایه شنیدم چون کل فامیل بیشتر از۱۴دختررو توخونشون نگه نمیداشتن

هی نیشوکنایه میزدن ولی من فقط میگفتم من خودم نمیخوام ازدواج کنم 

ولی مگه فقط شوهرکردن مهمه؟؟؟؟؟؟ شوهرخوب مهم نیست؟ اخلاق مهم نیست؟  

الانم خداروشکر تو۲۴سالگی ازدواج کردمو راضیم

الان منو اگه کنار دخترای همسنم بزاری که ازدواج کردن انگار اونا مامانه منن اینقد شکسته میشن 

تومشکلاتو سختیا از بچگی و اوج جوونی میرن