2777
2789
عنوان

تو ذهن خانوانواده هایی که میزارن بچهاشون پشت موتور بشینن چی میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 42 پست

آره متاسفانه بچه ۱۰ساله موتور سوار میشه چنان باسرعت میره 

باز دوستاشم سوار میکنه ، باید قانون باشه زیر ۱۸سال وبدون گواهی نامه حق نداشته باشن سوتر شن.

چن هفته پیش یه پسر بچه با دوستش با موتور خوردن زمین یکی سرش شکست اون یکی دو هفته تو کما بود از این اتفاق ها کم نمیفته متاسفانه ، هیچ اقدامی هم نمیشه

ببین گلم اونا که ۴و۵ تا بچه دارن دیگه عین خیلشون نیس که بچه بمیره بمونه حتی من یه چند هفته پیش رفته ...

منم یادمه بچه 17 ساله از فامیلای دورمون تو جاده مرد با موتور 

خدا بیامرزه 

ولی اخه خودشون هیچی راننده ماشین بدبخت چی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خودشون میخوان بشینن دیگه خانوادشون نمیتونه کاری کنه ماچیکار کنیم

قبول ندارم که خانوادشون نمیتونه کاری بکنه.... پس چرا پسرای فامیل ما و خیلی خانواده های دیگ اینطوری نیستن 

منم یادمه بچه 17 ساله از فامیلای دورمون تو جاده مرد با موتور خدا بیامرزه ولی اخه خودشون هیچی راننده ...

والا باید پدر و مادر وظیفه داره اونو که به دنیا میاره مسئولیت پذیر باشه والا من یه جوجه دارم یعنی اونو از جلو چشمم دور نمیکنم روزی ۴و۵ ساعت گردش میکنه منم چهار چشمی مواظبشم تا گربه اینا نیاد والا😂

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
خب خودشون میخوان بشینن دیگه خانوادشون نمیتونه کاری کنه ماچیکار کنیم

خودشون عقل ندارن بزرگترشون که عقل داره،بزرگتر فقط وظیفه درست کردن بچه رو که نداره باید به فکر بعدشم باشه آخه