2777
2789

تاثیر داره؟

سحر و طلسم قوی؟

دعانویس نتونست باطل کنه

یعنی یه مقدار خوب شد ولی کاملا نه

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

خدا چقدر دوست داره که من این تاپیک و دیدم. 

پارسال همین موقع من از یه جای معتبر حرز امام جواد گرفتم و چندتا طلسم سنگین داشتم اما یک ساله که حرزم به جز وقتی که میرم حموم به بازوی راستم بسته شده و تمام طلسمامو باطل کرد اما بدیش اینه که حس میکنم اثرش خیلی کم شده و خودم فکر میکنم بخاطر اینه که طلسمای به اون سنگینی رو باطل کرده انقدر اثرش کم شده

ولی با اینکه طلسمام باطل شدن اثرشون همچنان روی خودم و زندگیم هست. 

خدا چقدر دوست داره که من این تاپیک و دیدم. پارسال همین موقع من از یه جای معتبر حرز امام جواد گرفتم و ...

فدای شما بشم 

به نظرتون چرا اینطور میشه که با وجود باطل شدن طلسم هنوز اثرش هست تو زندگی؟

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا چقدر دوست داره که من این تاپیک و دیدم. پارسال همین موقع من از یه جای معتبر حرز امام جواد گرفتم و ...

یه آدم نامردی بخت منو بسته باطل کردم اما انگار هنوز کامل کامل درست نشده به نظرتون زمانمیبره ؟

فدای شما بشم به نظرتون چرا اینطور میشه که با وجود باطل شدن طلسم هنوز اثرش هست تو زندگی؟

خدانکنه عزیزم، 

بعضی طلسمای سنگین اینطوری ان گلم

اون آثار روانی و خرابی هایی که به جا میذارن ماندگار میشه، حتی اگه طلسم باطل بشه

یه آدم نامردی بخت منو بسته باطل کردم اما انگار هنوز کامل کامل درست نشده به نظرتون زمانمیبره ؟

توکلت به خدا باشه

چله سوره بقره بگیر

تا چهل روز به نیت باطل شدن تمام طلسمات هرروز یا هرشب سر یه ساعتی سوره بقره بخون یا بذار صوتش توی خونه پخش بشه و هررررراتفاقی افتاد یک روزش رو هم فراموش نکن و بذار تا چهل روز تکرار بشه. 

حرز امام جواد هم از جای معتبر بگیر و ببند به بازوی راستت

توکلت به خدا باشهچله سوره بقره بگیرتا چهل روز به نیت باطل شدن تمام طلسمات هرروز یا هرشب سر یه ساعتی ...

ممنونم 

من اثرش که مونده منظورم اینه مثلا رزق و روزی پدرمو بسته بود بهتر شده اما مثل قبل نشده