2777
2789
عنوان

گریه نوزاد شش ماهه و تشنج

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 19 پست
اره اونو جدیدا می‌ره قطره آهن شو تازه شروع کردم ینی دکتر ش داد .ولی این سری فقط پاهاش لرزید

دقت کن به گریه اش ریسه نباشه چون از همین حدودا با گریه شرو میشه ، به حس مادرانه ات اعتماد کن حواست به جزئیات باشه ولی استرس نگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااای بچه شش ماهه رو از خودت دور کردی!!؟دندونت رو جراحی کردی ....دستاتو که جراحی نکردی نمیتونستی ...

نه عزیز نمیشد خونریزی کرد همینطوری ازم خون می‌رفت مجبور شدم اسکل نیستم که ول کنم بچه رو

دقت کن به گریه اش ریسه نباشه چون از همین حدودا با گریه شرو میشه ، به حس مادرانه ات اعتماد کن حواست ب ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییت.

داداش خودم بخاطر کمبود آهن ریسه می‌رفت تا حد بیهوشی می‌دونم دقیقا چی میگی حواسم و جمع میکنم ممنونم

مادرشوهرم طبقه بالایی مونه. اومدم خبرم یه ذره دراز بکشم همینطور از دهنم خون می‌ریزه😑دیگه یه ساعت پی ...

عزیزم مادرهرچقدرم حالش بد باشه باید بچش پیشش باشه

اینبارکه گذشت ولی اگه خدایی نکرده بازم مشکلی برات پیش اومد به هیچ وجه بچت رو پیش کسی نزار،مجبورشدی بگو یکی بیاد خونت مثلا خواهری مادری یا حتی همون مادره همسرت 

یه وقت شبی نصف شبی بچه تب میکنه و یامریض میشه هیچکس نمیتونه براش کاری کنه 

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!