2777
2789
اصلا پولش هم جور بشه اون بچه نابود میشه ای خدا . کاش من می‌تونستم میوردمش خونه خودم بشه پسر خودم

تورخدا مغزم درگیره نمیدونم چیکار کنم فقط دارم گریه میکنم وای حرف مادر پدرم یادم میاد دق میکنم واییییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباشید حتما ببرید پیش دکتر خوباین ووره زمونه علم خیلی پیشرفت کردهو سر یه شاید اون بنده خدا رو ...

یهوی نبود نامادریم زده داداشمو بابام ۵ تا لیوان کبودنده سرش بیچاره چن سال ترک تحصیل بوده بابا بزرگ بابام سینی زد تو تو سرش داداشم فک میکنه داره دق میکنه میگ خاهری بیا بغلت کنم یچیزی بهم بده.ک بمیرم این مادر پدرو نمیخام.. 

تورخدا مغزم درگیره نمیدونم چیکار کنم فقط دارم گریه میکنم وای حرف مادر پدرم یادم میاد دق میکنم وایییی ...

دنبال خیر باش کمکتون کنه ولی نزار ببرنش بهزیستی 

خیلی گناه داره . بچه نابود میشه ‌. اگه همون دو سه سالگی می‌رفت بهزیستی بهتر بود تا الان 

اگه ببریدش یعنی حکم مرگش رو امضا کردید 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
فقط بخاطر اینکه نمیتونه ببینه؟🥲این‌ اوج نامردی مادربزرگ من خالمو ک معلول ذهنی بود ۳۵ سال رو تخم چشم ...

میگه پول نداریم خودشونم تحت حمایت مالی کمیته هستن

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

ن دیگ عمل کرده چششو شبکه چشش پاره شده روعن گذاشتن دکتر گفته شاید برنگرده بینایش🥺😭😭😭

برید آبشار عاطفه ها

اونجا شاید خیرین به داداشت کمک کنن

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

[QUOTE=349649324]خاهر من چیکاره ام اخه پدرم راضیه چ کنیم اخه [/QUOTEپس چرا تاپیک قبلیت گفتی خودت این پیشنهاد وکردی مادرت راضی نیست  احتمالا با حرف تو راضی شدن گناه داره داداشت

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
دنبال خیر باش کمکتون کنه ولی نزار ببرنش بهزیستی خیلی گناه داره . بچه نابود میشه ‌. اگه همون دو سه سا ...

فردا میرم خیریه کمک میگیرم ازشون وای دعا کنید کارم پیشرفت کنه مشتری بگیرم برای نظافیتی 

دنبال خیر باش کمکتون کنه ولی نزار ببرنش بهزیستی خیلی گناه داره . بچه نابود میشه ‌. اگه همون دو سه سا ...

بهزیستی چجور جایه ؟ پدرم میگ اونجا میرسن بهش غذا میدن بهت؟ و رسیدگی میکنن درسته؟