2777
2789
ن دیگ عمل کرده چششو شبکه چشش پاره شده روعن گذاشتن دکتر گفته شاید برنگرده بینایش🥺😭😭😭

نگران نباشید حتما ببرید پیش دکتر خوب

این ووره زمونه علم خیلی پیشرفت کرده

و سر یه شاید اون بنده خدا رو اینقدر اذیت نکنید

شما الان باید قوت قلب داداشتون باشید!!!

چرا چشمش شبکیه پاره شد؟ یهویی؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ببرید در بهزیستی فرار کنین ؟ فقط چون‌چشماش نمیبینه ؟ فک کن این‌جریان خدایی نکرده از سمت تو بوو اسی . چ حالی داشتی اگ داداشت میومد‌میبردت دم‌بهزیسی و ولت میکردن ب امون خدا؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خیریه ها تماس بگیر کمک می کننبچه ۱۴ ساله هلاک میشه از غصه

اصلا پولش هم جور بشه 

اون بچه نابود میشه 

ای خدا . کاش من می‌تونستم میوردمش خونه خودم بشه پسر خودم

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
اصلا پولش هم جور بشه اون بچه نابود میشه ای خدا . کاش من می‌تونستم میوردمش خونه خودم بشه پسر خودم

وقتی مادر پدرم داداشمو میخان بندازن بهزیستی ای وای داداشم اخه سنی نداره 😭😭😭😭

نمیشه خاهر من مدرسه میرم مادرم سرکار میره پدرم بیخیاله محتاده و ...

یه مدت جای وسایل یا دسشویی و کارای معمولی رو باعاشیاد بده و راه بیفته براش عادی میشه یامثلا رفیقی همکلاسیشو بیار پیشش

توی چن تاپیک قبلیتون این پیشنهاد رو شما دادین . من توی اون تاپیک منفی بودم و اما ساکت

خب منم اعصابم خراب میشه میبینم اینطوری پدرمم راضیه چیکار کنیم ؟ منم این زندگیو نمیخام منم خودمو میکشم 😭😭😭

یه مدت جای وسایل یا دسشویی و کارای معمولی رو باعاشیاد بده و راه بیفته براش عادی میشه یامثلا رفیقی هم ...

کسیو نداریم و با من هیچ کسیم دوست نمیشه یا داداشم و داداشمم امسال مدرسه نمیره چون چشش نمیبینه وایییی میخام فقط داد بزنم فقط دادددد