2777
2789
عنوان

به عنوان یک کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 31 پست
به هر کسی رای می دادیم فرقی در اوضاع مملکت ایجاد نمی کرد این مملکت یه تغییر اساسی می خواد، که رئیس ج ...

اگه نقش مترسک داشتن اینقد واسه ریاس.ت جم.هو.ری،جلز ولز نمیزدن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چی بگم، به هر حال هر چند وقت یه بار برای بعضیا از این خوش شانسیا اتفاق میفته دیگه، بجاش بیا فقط خوشحال باشیم که برای ایران افتخار آورد ، اگر قرار باشه به بی عدالتی های کنکور فکر کنیم اعصابمون نابود میشه، منم سال آینده کنکور دارم، اول که شنیدم حسودیم شد ولی تصمیم گرفتم فقط براش خوشحال باشم، انشاالله قسمت ماهم میشه از این خوشحالیا

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

نمیدن بابا مگه کشکه همینجوری بره پزشکی

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

چه ربطی به حسودی داره تو زمینه ورزشی زحمت کشیده خب تو ورزش موفق شده رتبه یک کنکور هم زحمت کشیده اما ...

داداش من خودم امسال کنکور دادم میدونم جریان چیه پاره دو عالم شدم. خا منم‌ با شما‌موافقم بقیه رو گفتم اوکی؟

بلاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه🥲
اگه نقش مترسک داشتن اینقد واسه ریاس.ت جم.هو.ری،جلز ولز نمیزدن

حیف که دیگه سیم کارتی واسم باقی نمونده که بخوام جریان و بازش کنم ولی چه باورکنید یا نکنید رئیس جمهور فقط یه بازیچه هست و واقعا قدرت خاصی نداره

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
چی بگم، به هر حال هر چند وقت یه بار برای بعضیا از این خوش شانسیا اتفاق میفته دیگه، بجاش بیا فقط خوشح ...

حق خوریه عزیزم نه خوش حالی و خوش شانسی 

چه فرقی با اختلاس داره 

این حق بقیه است که دارن میدن به اون پس فردا هم فارغ بشه قاتل جون مردم میشه به جای پزشک

حیف که دیگه سیم کارتی واسم باقی نمونده که بخوام جریان و بازش کنم ولی چه باورکنید یا نکنید رئیس جمهور ...

بله بله

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حق خوریه عزیزم نه خوش حالی و خوش شانسی چه فرقی با اختلاس داره این حق بقیه است که دارن میدن به اون پ ...

می‌دونم اینارو راستش، ولی اگر بهش فکر کنم فقط عصبی میشم، بیا ازش بگذریم ، امید وارم هرچیزی صلاح دید خداست اتفاق بیفته

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
2810