2777
2789

می‌خواستیم بریم خرید .برای اولین بار خواهرشوهرم شوهرش خونه بود و خواهرشوهرم همراه ما نیومد خداروشکر و شوهرمم از اونا نخواس با ما بیاد . چون کارش شهر دیگه هس.با کلی خوشحالی رفتم خرید کردم .برگشتنی یهو شوهرم گف ای بابا یادم رف برای خواهرزاده چیزی بخرم...یعنی همه چی کوفتم شد...هر جا میریم باید اثری از اونا باشه...

واقعا باید چیکار کنم من ...

ببین یعنی مثل یک آدم عادی وقتی میره پیش شون چند تا پلاستیک چیزی خرید میکنه. بعد من بگم پول میگه ندارم. تو این یکسال ازدواجمون فقط یکبار ب قصد گردش دوتایی رفتیم بیرون روزای دیگه مزاحم بودن و همراهمون بودن.خرید هم رفتیم همه از پول پس انداز خودم بود

اگ اینجوری والا منم پس هر جا میریم بگم منم ۳ تا خواهر برادر دارم برای اونام ی چی بخرم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون با پول خودش داره میخره عزیزم ، تو از پول اون برای خواهر برادرت اگه بخری بعدا منت میشه

اگه اون بچه کوچیکه که به مرور دیگه کم میشه اگه بزرگ هم باشه باز هم سر زندگی که برید کم میشه و چیز دائمی نیست که بخوای به خاطرش اعصابت رو خرد کنی و اختلاف و سردی بیفته بینتون

میدونین مشکل از کجاست،اینجا ک شما فک میکنین شما وختی بایه نفر ازدواج میکنی اون آدم باید همه آدمای مهم زندگیش رو بزاره کنار و فقد با شما باشه،مگه میشه همچین چیزی؟طرف خیلی قبلتر از شما خواهر همسر شما بوده،البته اینکه همه جاااا با شما بیان ب هیچ وجه قابل قبول نیست قطعا،باید مدیریت بشه،ولی اینکه شما برا خرید یه هدیه برای خواهرزاده اش اینقد ناراحت شین عجیبه واقعا

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

مردا رو حساسشون کنی بدتر میکنن الان بگی برای خواهرزاده ات نخر بدتر میکنه و همیشه به یه چیزی توجه کن این که زمانی که شما بچه دار بشید توجه همسرتون نسبت به خواهر زاده و برادر زادشون خیلی کمتر میشه و الان هم اگه براشون چیزی بگیرن چه اشکال داره اونا بچه ان دلشون شاد میشه و خدا بیشتر برمیگردونه به زندگیتون 🌹

در انتظار فرشته کوچولویی که خدا قراره بهم بده ✨✨✨
میدونین مشکل از کجاست،اینجا ک شما فک میکنین شما وختی بایه نفر ازدواج میکنی اون آدم باید همه آدمای مه ...

ن گلم ب قرآن هر جا بریم ی چی می‌خره براش ن یکی ن دو تا پلاستیک پلاستیک می‌خره.خب هر چی ی حدی داره.