2777
2789

گفته بودم هوس قیمه کردم یه قیمه آورده پر از زعفرون و روغن بعد مه شوهرم گفت چرا اینجوری درست کردی میگه وای حواسم نبود ببخشید! 

هی چپ میره راست میاد میگه بچه ی من چطوره بدنیا بیاد خودم میخوام بزرگش کنما نمیدمش به هیشکی

بعد جاریمم باهاشون سر همین مسائل خیلی وقته قطع رابطه کرده 

چون روز زایمانش هزار نفری رفته بودن ریخته بودن خونه ش تا یک ماه 

بیچاره نمیتونست نفس بکشه از دست اینا

اخر سر هم با دعوا میندازتشون بیرون از خونش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بفهمه حساسی بدتر میشه 

یه جمله بگو و تمام 

بگو اره مادر خدا خیرتون بده شما بزرگش کنید منم بتونم به بقیه کارهام برسم، باید باشگاه برم بعد از زایمان و کلاسای .... با بچه نمیرسم ، شما زحمتشو بکشید 

ببین میره پشت سرشم نگاه نمیکنه

...
خدا بهت صبر بده.از الان تهش مشخصه😁😁😁

سوره کوثر میگن برای دور کردن خوبه دقیقا نمیدونم چجوریه سرچ کن.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
من که الان هیچی نمیگم ولی بعد از بدنیا اومدن بچم دیگه سفت و سخت میگیرم باهاشون

من خانواده شوهرم یه هفته بعد زایمان سه وعده خونمون بودن.عیب نداره حرص نخور.سعی کن لذت ببری از این دوران با این حرفا بدتر عصبی میشی و رو بچه تاثیر میزاره و استرس بچه رو کولیکی میکنه

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
غذا که عب نداره بخور بره نترس چیزی نمیشه با دو قاسق قیمه ، هر وقتم گفت بگو بهتر والا کیه که دنبال پر ...

نه دکترم گفته زعفران اصلا نخورم 

اینم تا در غذا رو باز کردم بوی تند زعفران زد بالا!