2777
2789

بچه شما چندتا کلمه میگه؟ پسر من یک سال و پنج ماهشه، تازه این ماه فقط دو تا کلمه آب، بابا میگه، نگرانم، این هفته میخوام نوبت گفتاردرمانی بگیرم، شما کار خاصی کردید بچتون زود حرف زد

تمام کلمات رو میگه 

خیلی باهاش حرف میزنیم و‌ بهش اسم وسایل رو میگیم

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

دختر من زیاد میگه ۱۸ ماهشه

بچه ت رو مقایسه نکن. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال منم ۱۵ ماهشه...

آبه. به به. بابا. ماما اینارو میگه 

کارمونم داشته باشه میگه آ آ آ   

اما من نگران نیستم بچس دیگ ب مرور ب حرف میفته هنوز جا دارن 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
نگرانم، می ترسم مشکلی داشته باشه

اشکالی نداره ببرش دکتر، اگر مشکلی نداشت دیگه خودت رو درگیر اینکه اون بچه بیشتر میگه بچه من نمیگه نکن

باهاش چقدر حرف میزنی؟شعر و کتاب و قصه؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چند وقتشه؟ منم خیلی باهاش حرف میزنم ولی تکرار نمیکنه

الان ۲۰ماهشه اما خیلی زود دایره لغاتش گسترده شد 

ببین شیوه داره یاد دادن کلمات 

مثلا اوایل میخوای بهش بگی مستقیم نگو 

غیرمسقیم 

مثلا بریم توپ رو بیاریم بعد هی نشون بده به عروسکی یا باباش بگو توپ این توپه

به زور بهش نگو فلانی بگو توپ 

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

باز بچه شما بیشتر میگه، پسر من فقط دو تا کلمه کامل میگه

ابه و به به رو زیاااد میگه اما بابا  ماما خیلی ب ندرت..

یکم دیگ صبور باشین و نگران نشین

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
حرف که خیلی زیاد، ولی به صورت کتاب و قصه نه

کتاب شعر و قصه و اواز هم با هم زیاد بخونین. خیلییییی تاثیر داره

مثلا من واسه دخترم یه دختر دارم شاه نداره رو میخونم

تا میگم یه دختر دارم میگه شاااااه ندائه، صورتی داره؟ ماه ندییه

کتاب شعر و قصه و اواز هم با هم زیاد بخونین. خیلییییی تاثیر دارهمثلا من واسه دخترم یه دختر دارم شاه ن ...

من شعر زیاد می خونم ولی شعرهایی که همش از خودم درمیارم در وصف پسرم