2777
2789
عنوان

ژنتیک و میکروبیولوژی

89 بازدید | 5 پست

لطفا بگید در نهایت‌ کجا ها میتونن کار کنن.راستش گوشم ازین حرف پره همه میگن نرو اکثرا بیکارن.اکثرا شاید ولی همه ادما نه...

فقط لطفا درمورد محلای کاری راهنمایی کنید واقعا ممنونتون میشم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای مهاجرت و تحصیلات تکمیلی عالیه اما در حد لیسانس نظری ندارم

اگه تا مراحل بالاارشد یا بالاتر خونده بشه کار داره؟

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

اگه تا مراحل بالاارشد یا بالاتر خونده بشه کار داره؟

کار که اگه منظورتون استخدامه واقعا اطلاع ندارم اما خب این رشته های پژوهشی هم برای تغییر رشته در دوران تکمیلی عالی هستن هم برای مهاجرت و بورس و ...

بستگی به هدفتون داره،اگه میل به تحصیل زیاد دارید و فعلا میخواید درس بخونید خیلی خوبه

اما اگه نه میخواید خیالتون از بابت کار راحت باشه من باشم نمیرم و میرم یه رشته مثل پیراپزشکی یا تربیت معلم