2777
2789
عنوان

ای خدا یه پژو چهارصد و پنج مشکی به من نمی سه😄

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 76 پست
تو چهارصد و پنج و ماشینای ایرانی که نمیشه شایع بخونه من برا بابام بنز میخرم و من عرضشو دارم و ...ح ...

آفرین😂

ولی خب 

انگیزه میده🤌

و در نهایت اونیکه هیچ چیزی برای از دست دادن نداره،،،همه چیزو به دست میاره😎✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حاجی من دخترم از کجا بفهمم اینایی ک گفتی ینی چی🤣تنها تجربه من از ماشین نشستن توش و نهایتا استارتش ب ...

دقیقا خواهر منم همینجوره😂

ولی ۶۰ تا سرعت اونم توی مسافت ۱۰۰ متری کم نیستا 

همش ۲۰ تا با ۸۰ کیلومتر فاصله دارم😂💀

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏

قفل کرد نتونی نظر بدی بیا ببینم سیگماسیون چیشد و اینکه منو نشناختی اینقد چت داستم باهات

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
قفل کرد نتونی نظر بدی بیا ببینم سیگماسیون چیشد و اینکه منو نشناختی اینقد چت داستم باهات

چرا شناختم ولی داشتم دونه دونه جواب پیامارو میدادم

چته😐 مگه من چیزی گفتم😑

نه ببین کلا مخ زدن همون مزاحمته و اینو بگم که این فکرو از سرت بیرون کنی که هیچ دختری از پسرایی که تو خیابون بهشون تیکه میندازن خوششون نمیاد بلکه دوسدارن دستشون بهشون برسه بگیرن خفش کنن

و اینکه مخ زدن تو خیابون اصلا جالب نیست و مزاحمت به یه خانوم کار درستی نیست

درکل من میدونم تو پسر عاقلی هستی منظورم تو نیستی ولی خب اطلاع دادم که بدونید🌹 

I'm just girl 🎀
نه ببین کلا مخ زدن همون مزاحمته و اینو بگم که این فکرو از سرت بیرون کنی که هیچ دختری از پسرایی که تو ...

اگه منظورت اون تاپیک ۴۰۵ هست، من گفتم ماشین دوست دارم و دوست دارم با ماشین مخ بزنم نگفتم که برم بپیچم جلوی دخترا و مجبورشون کنم بهم شماره بدن😐

2810