2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتره در دوران بارداری کاشت نداشته باشی چون شرایط شما فعلا مثل یه شخص عادی نیست

موقع زایمان که اصلا

چون باید پالس اکسیمتری برات بذارن اینجوری به مشکل میخوری مجبورند به پا یا لاله گوش وصل کنند و خلاصه اعصاب خرد کنه

به همه هم کار دارند از دخالت کردن خسته نمیشن 😹😹

دقیقا  

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
اعتقاد به آخرت داشته باشی به اونم اعتقاد پیدا میکنی برنامه زندگی پس از زندگی را ببین

عزیزجان منو شما اصلا نمیتونیم همدیگه رو متقاعد کنیم هیچ وقت تمایلی به دیدن این برنامه نخواهم داشت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
اعتقاد به آخرت داشته باشی به اونم اعتقاد پیدا میکنی برنامه زندگی پس از زندگی را ببین

من این برنامه رو دیدم 

چرت ترین و تخیلی ترین برنامه عمرم بود 

یاد بگیرید تو هر تاپیکی بحث مورد علاقه خودتون رو وسط نکشید قطعا مذهبی ها مطلع هستند که همچین جرمی مانع وضو و غسل محسوب میشه پس اونی که کاشته براش مهم نیست 

😹😹 فک کنم پیرزن هستن

😹😹😹از بیکاری گیر میدن به جونا

همین   واقعا وقتی یه تاپیکی با اعتقاداتشون در تضاده چرا شرکت میکنن که هم اعصاب مارو خرد کنن هم اعصاب خودشونو

همین واقعا وقتی یه تاپیکی با اعتقاداتشون در تضاده چرا شرکت میکنن که هم اعصاب مارو خرد کنن هم اعصاب ...

باید سرشون  رو همه جا بکننتا خیال شون راحت شه 😹😹

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
باید سرشون رو همه جا بکننتا خیال شون راحت شه 😹😹

دقیقا