من معلم کلاس دوم هستم تو کلاسم دوقلوی افغان دارم که یکیشون درسش خوبه یکیش نه
تو طول سال هم اصلا همکاری نمیکرد مادرش هم میگف که برخلاف خاهرش علاقه نشون نمیده من هردو رو نیاز دادم که تابستون با هم بخونند ولی امروز امتحان ریاضی رو دادند که بازم همون اش و همون کاسه اونی که خوب بود خوب داده اونی که بد بود بد بنظرتون اگه این ضعیف رو بندازم یکسال عقب میفته روحیه ش ضعیف نشه چون دوقلو هستند میپرسم
سلام به ما گفتن دیر آموز ها رو ندارید و من چند تا پیرآموز داشتم فرستادم دوم و هیچی هم بلد نیستن اسی ...
دوم هتله من اولین سال تدریسم اول بودم مجازی هم بود قشنگ دو سه تا سکته رد کردم حضوری تجربه نداشتم ولی مطمئنا سخت تر و پر کار تر از پایه های دیگس جشن هاشون وای زیادهههه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
معلم نیستم ولی تجربه دارم داداشم ریاضیش ضعیف بود معلم خوش خیال فقط خواست از سر خودش باز کنه قبول کرد بعد هی چی میرفت جلو بدتر میشد و فکر میکرد خنگه که نمی فهمه ریاضی در حالی که تقصیر اون نبود پایه اش ضعیف بود دانش آموزی بود که ضرب و تقسیم پایه سوم و چهارم نمی دونست انتظار داشت معادله هفتم حل کنه🤦 همه بهش میگفتن خنگ تا اینکه یه تابستان کامل معلم خصوصی گرفتن براش هر روز یعنی سه ماه جلسه فشرده یکم بهتر شد ولی روحیه اش داغون بود میگفت من خنگم خب اگه اون معلم همون سالا تجدیدش میکرد روحیه اش آنقدر خراب نمیشد