2777
2789
عنوان

مادرای دوقلو دار و معلم های باتجربه ابتدایی لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 27 پست
نه گلم با ازمون نبودم اموزش ابتدایی خوندم پسرونه سوم بدن احتمالا اینکه سومه خیلی خوبه ولی پسرونه بود ...

غیر دولتی؟

بله دخترا مادرشون بیشتر دخالت میکنن😅

ولی رفتار خودت با مادراس که مرز تعیین میکنه

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
سلام به ما گفتن دیر آموز ها رو ندارید و من چند تا پیرآموز داشتم فرستادم دوم و هیچی هم بلد نیستن اسی ...

دوم هتله من اولین سال تدریسم اول بودم مجازی هم بود  قشنگ دو سه تا سکته رد کردم حضوری تجربه نداشتم ولی مطمئنا سخت تر و پر کار تر از پایه های دیگس جشن هاشون وای زیادهههه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلم کلاس چندمی شما

معلم نیستم ولی تجربه دارم داداشم ریاضیش ضعیف بود معلم خوش خیال فقط خواست از سر خودش باز کنه قبول کرد بعد هی چی می‌رفت جلو بدتر میشد و فکر می‌کرد خنگه که نمی فهمه ریاضی در حالی که تقصیر اون نبود پایه اش ضعیف بود دانش آموزی بود که ضرب و تقسیم پایه سوم و چهارم نمی دونست انتظار داشت معادله هفتم حل کنه🤦 همه بهش میگفتن خنگ تا اینکه یه تابستان کامل معلم خصوصی گرفتن براش هر روز یعنی سه ماه جلسه فشرده یکم بهتر شد ولی روحیه اش داغون بود می‌گفت من خنگم خب اگه اون معلم همون سالا تجدیدش میکرد روحیه اش آنقدر خراب نمیشد

دوم هتله من اولین سال تدریسم اول بودم مجازی هم بود قشنگ دو سه تا سکته رد کردم حضوری تجربه نداشتم ول ...

من حس میکنم اول خیلی سخته پنجم و ششم هم زیاد بزرگ ان 

چهارم تا بخوایید تقسیمو یاد بدید قشنگ پیر میشید 

دوم و سوم تا جایی که تحقیق کردم راحت تر از همس 

عالیههههه😍😍😍😍بنظر من بهترین پایه ابتدایی پنجمه😍😍

قبول نیست 

به من گفتن دوم و سوم عالیتره 🤦🏻‍♀️

البته حسمیکنمنظرات و تجربه ها متفاوته ولی تو گوگل خوندم دوم و سوم رو زده بود 

عالیههههه😍😍😍😍بنظر من بهترین پایه ابتدایی پنجمه😍😍

خداروشکر موفق باشی عزیزم شیفت ثابتی؟ من امسال بعدازظهری شدم ثابت از طرفی خیلی خوشحالم که میخوابم از طرفی با همسر همزمان میرسیم خونه

قبول نیست به من گفتن دوم و سوم عالیتره 🤦🏻‍♀️البته حسمیکنمنظرات و تجربه ها متفاوته ولی تو گوگل خوند ...

من دوم وسوم رو نمیتونم تحمل کنم

بچه ان خیلی 

سروکله زدن باهاشون سختمه

از طرفی چون مدرس ریاضی هستم به طبع ریاضی پنجم برام بهتره وراههای میانبر یاد بچه ها میدم

شیوه های جدید کسر وعدد مخلوط و...

خداروشکر موفق باشی عزیزم شیفت ثابتی؟ من امسال بعدازظهری شدم ثابت از طرفی خیلی خوشحالم که میخوابم از ...

بله من همیشه صبحم

غیر دولتی شیفت ظهر نداره کلا

منم با پسرام میرم وبااونا برمیگردیم برام خیلی خوبه

شمام موفق باشید❤️

من دوم وسوم رو نمیتونم تحمل کنمبچه ان خیلی سروکله زدن باهاشون سختمهاز طرفی چون مدرس ریاضی هستم به طب ...

من فکر میکنم چون محض ریاضی خوندید اینطوری فکر میکنید 

مثلا من چون اموزش ابتدایی خوندم اموزش به دوم و سوم‌ بیشتر دوست دارم اون حس شادابی و کودکی توشونو دوست دارم 

و پنجم و ششم زیاد برام جذابیت نداره 

موفق باشی گلم