2777
2789

من معلم کلاس دوم هستم تو کلاسم دوقلوی افغان دارم که یکیشون درسش خوبه یکیش نه

تو طول سال هم اصلا همکاری نمی‌کرد مادرش هم میگف که  برخلاف خاهرش علاقه نشون نمیده من هردو رو نیاز دادم که تابستون با هم بخونند ولی امروز امتحان ریاضی رو دادند که بازم همون اش و همون کاسه اونی که خوب بود خوب داده اونی که بد بود بد بنظرتون اگه این ضعیف رو بندازم یکسال عقب میفته  روحیه ش ضعیف نشه چون دوقلو هستند میپرسم

سلام بنظرم من ضعیف میشه و اگه بچه روحیه جنگنده نداشته باشه کلا خودشو باخت و عقب تصور میکنه 

به مررور درست میشه بزارید پایه بالاتر 

یه سوال چه پایه ای برای تدریس خیلی خوبه واسه معلم ؟ سوم خوبه ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوم اینا چطوره باید انتخاب کنم سال اولمه نمیدونم چه کنم پسرونه ام هست خیلی سخته ؟

من دخترونه رو ترجیح میدم پسرونه نبودم لطفا هر پایه ای میری براش کلی برنامه ریزی کن مهم عملکرد خودته

دوم اینا چطوره باید انتخاب کنم سال اولمه نمیدونم چه کنم پسرونه ام هست خیلی سخته ؟

آزمون قبول شدید؟؟

پسرونه پایه های بالا بنظرمن خوبن

منکه دور دوم ابتدایی رو فقط میتونم

اصلا دور اولو نمیتونم کار کنم

درضمن از شیطنت پسرا نترس در عوض گیراییشون فوق العاده بالاتر از دختراس

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
مرسی اخه اصلا بلد نیست و تعجب میکنم چرا مثه خاهرش نیست

ببین یسری دانش آموز داریم که قرار نیست خیلی اتفاق خاصی براشون بیافته

یعنی تویه رِنجی جلو میرن وخب سواد درکنار اعتماد بنفس اهمیت داره

شرفا برای سواد بخواییم کسی رو بکوبیم اون نه تنها سوادش تغییری نمیکنه بلکه اعتماد بنفسش هم نابود میشه

اینا حالا کوچیک هستن تا برسن پنجم وششم یخورده درست میشه اوضاعشون 

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
ببین یسری دانش آموز داریم که قرار نیست خیلی اتفاق خاصی براشون بیافتهیعنی تویه رِنجی جلو میرن وخب سوا ...

والا امسال خیلی اذیت شدم قشنگ ۴ تا مردودی دارم وقتی چیزی بلد نیستند چرا میان بالا اولیاشون م به فکر نیستند 

آزمون قبول شدید؟؟پسرونه پایه های بالا بنظرمن خوبنمنکه دور دوم ابتدایی رو فقط میتونماصلا دور اولو نمی ...

نه گلم با ازمون نبودم 

اموزش ابتدایی خوندم 

پسرونه سوم بدن احتمالا 

اینکه سومه خیلی خوبه ولی پسرونه بودنش یه ذره ادمو میترسونه 

یه سری میگن پسرونه بهتره دخترانه مادرا دخالتشون بیشتره و ...

چی بگم به هرحال تجربه میکنیم خودمون میفهمیم چی به چیه 

سلام به ما گفتن دیر آموز ها رو ندارید و من چند تا پیرآموز داشتم فرستادم دوم و هیچی هم بلد نیستن 

اسی کلاس دوم راحت تر از اوله ؟

من همیشه اول بودم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂