2777
2789
عنوان

بابام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 18 پست
پرسیدم اینو گفت مهمه🥲اگر من همه چی نگم بعدا خودش میفهمهبعد بدتر میشه که میگه چرا نگفتی پنهان کردی

خب مگه اون تمام مشکلات خانوادشو رک بهت میگه؟من نمیگم نگو اصلا،فقط به قول خودت نگو کارش بخور بخوابه.غیر مستقیم بگو که مادرم همه کارمه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
بدتر از همه این که ما تو محیط کوچیک زندگی میکنیم همه دیگه پدرم شناختن و میدونن چطو آدمیه🥲 منم چیزی ...

نمیگم که قایمش کن عزیزم،ولی بد نگو راجع به بابات....میتونی بجاش از مادرت بگی.مثلا بگو من از بابا خیری ندیدم خدا نگه داره مادرمو همه چیم با اون بوده تا الان خیلی بهش مدیونم...خودت بخوای بگی معتاد و بخور بخوابه خیلی ذهنیتشو بد میسازی

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیگم که قایمش کن عزیزم،ولی بد نگو راجع به بابات....میتونی بجاش از مادرت بگی.مثلا بگو من از بابا خیر ...

واقعنم مدیونم مامانمم بابام به جای اینکه هر چی سنش بالاتر میره به فکر باشه بد تر میشه🙂 کار مفیدی هم انحام نمیده که حدااقل اون بگم نمیدونم اصلا از بابام چی بگم 

نمیگم که قایمش کن عزیزم،ولی بد نگو راجع به بابات....میتونی بجاش از مادرت بگی.مثلا بگو من از بابا خیر ...

چقدر سخته ماها که پدرامون اینقدر نسبت به خودشون بیخیالن و این رفتاراشون روی ماها اثر میذاره🥲🥲