2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقتن از لوس گری بچه ها بدم میاد بچه دوست دارم ولی توی سن خیلی کم نهایت تا سه سالگی بعد ک بزرگ میشن ...

نگران نباش بچه خودتو در حد پرستش دوس خواهی داشت و عاشقش میشی عزیزم منم بچه دوس نداشتم ولی الان عاشق پسرمم تشنم باشه اب نمیخورم منتظر میمونم اون باشه باهم بخوریم در این حد

2805

حق با اون اقا هست 

و مقصر 100شما هستی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
من با هیچی کار ندارم فقط اینکه میگه ننم میخواد یعنی کنسلهههه

چرا اینطوری میگید؟ خیلی پدر مادر ها دوست دارن نوه شون رو ببینن 

چه اشکالی داره؟ اگه مادر شما بگه دوست داره شما بچه دار بشی، خواستگارت باید شمارو کنسل کنه؟

نمیتونه که از حس پدر شدن بگذره شاید اولش نخواد ولی بعداً حسرت تو چشاشو خودت نمیتونی تحمل کنی،واقعا چه انتظاری داری ازش؟ انتظار داری بگه بخاطر تو بچه نمی‌خوام؟ سخت در اشتباهی اسی

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

ببین من ی بچه ۷ سال دارم باردارم هستم 

ولی اونجوری ک همه تمایل ب مادر شدن داشتن من نداشتم من بچه اولم ب اسرار همسرم بچه دومم ب اسرار پسرم 

فک نکنی مادر بدیم اصلا خیلیم مهربونم اما بچه خیلی مسیولیت داره 

ولی خدایش با اومدن بچه اولم زندگیم خیلی بهتر شد 

ولی دومی دیر باردار شدم انقدر عاشق بچه شده بودم ک خدا میدونه😅😅😅

ولی این حس درست باید تو یه سنی احساس نیاز مادر شدن بیاد بعضیا زودتر بعضیا دیرتر 

نگران نباش بچه خودتو در حد پرستش دوس خواهی داشت و عاشقش میشی عزیزم منم بچه دوس نداشتم ولی الان عاشق ...

توی دلت بهم فوش ندی ولی بچه ی خواهر کی نزدیک تر؟ بچه ی خواهرم لوس گری می‌کنه دلم میخواد بکوبم تو دهنش بعد دلم براش میسوزه مثلا من خالشم و فقط یه خاله داره

2810