2777
2789
عنوان

طلاق و جدایی

118 بازدید | 4 پست

دیروز از دادگاه زنگ زدن بخاطر تمکین شوهرم 

منم رفتم اونجا شوهرم گفت ۴۰ روزه بدون اطلاع من خونه رو ترک کرده ولی من روزی که از خونه رفتم گزارش کلانتری دارم که منو کتک زده و بیرونم کرده

گفتم اگه سر وقت بیاد و منو اذیت نکنه میرم خونه م

وگفت که من خونه ندارم و پول هم ندارم براش خونه بگیرم به نظرتون نظر دادگاه چی میشه 

وقتي اونجوري گفته احتمالا ب نفع تو راي بده

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

سلام عزیزم.سر اینکه نمیتونه خونه بگیره داری جدا میشی؟!

بخدا منم با یه بچه کوچیک هستم تو ی طبقه از خونه مادرشوهرم تو یه جای کوچیک اگه راه داره زندگیتو خراب نکن تموم زندگی ها مشکل دارن

خدایا زنده ام به امیدخودت💜👌🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.سر اینکه نمیتونه خونه بگیره داری جدا میشی؟!بخدا منم با یه بچه کوچیک هستم تو ی طبقه از خون ...

عزیزم من سر خونه طلاق نمیگیرم 

خونه داریم 

رفته همه اموالشو زده به نام یکی دیگه تا مهریه نده

عزیزم من سر خونه طلاق نمیگیرم خونه داریم رفته همه اموالشو زده به نام یکی دیگه تا مهریه نده

آها داره نامردی می‌کنه اگه بعد درخواست طلاق این کار کرده باشه مهریه رو باید بده 

خدایا زنده ام به امیدخودت💜👌🍃