2777
2789
عنوان

الان رفتم کارای ثبت نام ایران خودرو رو انجام دادم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7870 بازدید | 144 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورت اینه اول وکالتی کردی. بعد پولتو گذاشتی بانک .. 

مگه این مدلی نیس باید ۲۳۲ م 

حدود چهل روز بمونه.

و بعداگر قرعه کشی برنده بشی باید ماه‌ها صبر کنی.

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

مبارکه عزیزم 

میشه بفرمایید اگه بخوام فقط به قصد فروش ماشین ثبت نام کنم کدوم بهتره از نظر سوددهی و راحت فروش رفتن ؟؟

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

باگوشی رفتی؟!من میرم پیشنهاد نمیرنه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
اره هایما قشنگه ....فدای سرت انشاالله تا سال بعد میتونید ثبت نام کنید ....انشاالله به خوبی و خوشی. ب ...

ممنون عزیزم، آره  پارس ماشین خوبیه، به قول شوهرم ماشین اصیلیه  ، پارسال یه مقدار پول داشتم هر چی به شوهرم گفت پرایدت رو بفروش منم کمکت می کنم یه ماشین بهتر بگیر گفت نمیخواد منم پولامو دادم طلا خریدم، بی خیال ماشین شدم، نمی دونید تا کی میشه از طرح مادران استفاده کرد؟ پسر من اسفند چهارصد ویکه

مبارکه عزیزم میشه بفرمایید اگه بخوام فقط به قصد فروش ماشین ثبت نام کنم کدوم بهتره از نظر سوددهی و را ...

207 وبعدهم تارا .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میدونی سپرده بانکیو میشه وکالتی کرد یا نه؟

اره من وکالتی کردم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
ن عزیزم ولی دیدم که ثبت نام داشتن توبانک ...برو گوگل همین حالا ببین و اگه شرایطشو دارین ثبت نام کنید ...

ثبت نامش چه جوریه ؟بایدچقدبدیم؟

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
تا کی مهلت داره ؟

فک کنم آخر هفته

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
منم با گوشی نتونستم رفتیم کافی نت ....شماره هم حتما باید به نام کسی باشه که به اسمش میخوای ثبت نام ک ...

کافینت برم ثبت نام میکنه برام؟

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
ممنون عزیزم، آره پارس ماشین خوبیه، به قول شوهرم ماشین اصیلیه ، پارسال یه مقدار پول داشتم هر چی به ...

فکر میکنم تا فردا ظهر مهلت ثبت نام باشه .من اطلاعی از طرح مادران ندارم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....