2777
2789

ب امید خدا یه ۲۰۷ خوشگل با پولای خودم بگیرم:)))

شما ثبت نام کردین؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

میدونی سپرده بانکیو میشه وکالتی کرد یا نه؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ....ماهم ثبت نام کردیم حیف دناپلاس نداشت ما تارا ثبت نام کردیم .اگه ی کم پول بیشتر داشتیم هایما اس7 مینوشتیم🥲 

انشاالله که به ناممون درمیاد 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بله ....ماهم ثبت نام کردیم حیف دناپلاس نداشت ما تارا ثبت نام کردیم .اگه ی کم پول بیشتر داشتیم هایما ...

واییی نه نگوتوسایتش که اسم دنا بود من دنامیخواستم حالامن امروزمیخوام ثبت نام کنم میگه درحال بروزرسانیه سایتش ونمیشه احتمالابایدبرم خودایران خودرو

از شرایط طرح مادران اطلاع دارید؟

ن عزیزم ولی دیدم که ثبت نام داشتن توبانک ...

برو گوگل همین حالا ببین و اگه شرایطشو دارین ثبت نام کنید تا ظهر اخه فردا اخرین مهلته

واییی نه نگوتوسایتش که اسم دنا بود من دنامیخواستم حالامن امروزمیخوام ثبت نام کنم میگه درحال بروزرسان ...

نه عزیزم فقط سورن و تارا و 207و راناپلاس و ری را و هایما ...

متاسفانه دنا نداشت 

ن عزیزم ولی دیدم که ثبت نام داشتن توبانک ...برو گوگل همین حالا ببین و اگه شرایطشو دارین ثبت نام کنید ...

شامل من میشه ولی پولشو ندارم، البته خودم یه ماشین پارس نو دارم ولی از هایما خوشم میاد که پولشو ندارم

تونستی ثبت نام کنی اخه من باگوشی میزنم میگ درحال بروزرسانیه سایتش ونمیشه؟

منم با گوشی نتونستم رفتیم کافی نت ....شماره هم حتما باید به نام کسی باشه که به اسمش میخوای ثبت نام کنی .

شامل من میشه ولی پولشو ندارم، البته خودم یه ماشین پارس نو دارم ولی از هایما خوشم میاد که پولشو ندارم

اره هایما قشنگه ....فدای سرت انشاالله تا سال بعد میتونید ثبت نام کنید ....انشاالله به خوبی و خوشی. باهمون پارس بگردید و سفر برید .....

پارس ب نظرمن قشنگتر از همه ماشین های ایرانیه ...ماهم داریم😁