2777
2789
عزمزمه تکون هاش آرومه پس مطمئن باش دختره پسر هی لغزش داره مدام می چرخه ۱۰۰ درصد دختره مبارک باشه ناش ...

به تکون هم ربطی نداره عزیزم تجربه داشتم که میگم 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند تا دختر داری چند تا پسر؟؟منم تجربه داشتم که میگم پسر از اول ماه چهارم تکون می خوره ولی دختر کمتر ...

ربطی نداره بدن هرکس متفاوته رفتار بچه ها هم متفاوته یکی بچه دارم این یکی هم باردارم اطرافیانمم باردار بودن شاید تجربه شما صرفا اینجوری بوده تجربه هرکس متفاوته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ربطی نداره بدن هرکس متفاوته رفتار بچه ها هم متفاوته یکی بچه دارم این یکی هم باردارم اطرافیانمم باردا ...

اینکه بدن هر کس متفاوته به نوع بارداری و ویار و آسون یا سخت بودن بارداری و آماده بودن بدن ربط داره نه به جنسیت 

ربطی نداره بدن هرکس متفاوته رفتار بچه ها هم متفاوته یکی بچه دارم این یکی هم باردارم اطرافیانمم باردا ...

برو از اون خانم هایی که پسر به دنیا آوردن بپرس

چون طبع پسر گرمه داخل شکم هم در طول شبانه روز بیشتر از دختر می چرخه 

برو از اون خانم هایی که پسر به دنیا آوردن بپرس چون طبع پسر گرمه داخل شکم هم در طول شبانه روز بیشتر ا ...

دختر من فعالیتش بیشتر از بچه اولمه این چیزا به جنسیت ربطی نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810