2777
2789
منم لاغر مردنی ام ولی شکمم چسبیده به پشتم نمیدونم چرا هیچ تغییری نکردم نه چیزی هوس میکنم نه هیچی منم ...

منم هیچی هوس نکردم ففط آبدوغ خیار که اونم خودم دریت کردم خوردم حالشو بردم دیگه کلا هیچی سر دخترمم ففط یبار خیارشور شیشه ای همین کلا ویار نمیکنم همه علائمم مثه همونه واسه همین میگم دختره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال شخصی شما جای من بودین مینداختیننش یا نگهش میداشتین؟

این چه حرفیه میزنی عزیزم چرا باید بندازیش اتفاقا خیلی سن خوبیه اختلاف سنیشون خیلی خوبه بخدا دختر باشه فکر کن بزرگ شدن دوتایی میان خونت سه تایی باهم میرین بازار میریم گردش خیلی کیف داره بخدا. منم 14 هفته باردارم بچه اولم پسره همش خدا خدا میکنم دختر باشه بچم که بشه مونسم ولی میگم باز هر چی خدا صلاح بدونه. تازه من شرایطم خیلی بدتر از شماس سرکار میرم مامانم شهرستانه نمیتونه کمکم کنه. از اول بارداریم تا حالا ویار وحشتناک دارم نمیتونم چیزی بخورم حالم بد میشه 

توکل کن بخدا ایشالا خیره 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
2805
اخه خرجیش رو که مادرت نمیده شوهرت چی میگه ناراحته یا خوشحال؟

براش فرقی نداشت ولی از اول میگفت دویت ندارم یکی باشه ولی خب میگه خیلی زود بود اونم میگه چرا به مامانت نمیگیبیاد نگهش داره بری دکتر وقتی من شیفتم میگم میترسم میگه مگه اون خرجشو میده نمیدونم واقعا از مامانم خیلی حساب میبرم

منم هیچی هوس نکردم ففط آبدوغ خیار که اونم خودم دریت کردم خوردم حالشو بردم دیگه کلا هیچی سر دخترمم فف ...

نه به اینکه ویارت شبیه همه ربطی نداره 

خیلی هارو دیدم بااینکه سونو ان تی احتمال دخترداده سونو بعدی پسر بوده 

درکت میکنم عزیزم ولی امیدت به خداباشه نشدهم فدای سرت برای دخترت یه آبجی وهمدم میشه که بزرگ شدن به دردهم بخورن 

این چه حرفیه میزنی عزیزم چرا باید بندازیش اتفاقا خیلی سن خوبیه اختلاف سنیشون خیلی خوبه بخدا دختر باش ...

ممنونم ایسالا نی نی شماهم سلامت باشه و همونی که دوست داری باشه مامان منم با شهرستان بودن فرقی نداره 

براش فرقی نداشت ولی از اول میگفت دویت ندارم یکی باشه ولی خب میگه خیلی زود بود اونم میگه چرا به مامان ...

منم به مادرم اینا نگفتم چون آماده یه چیز بشنوه به خاله هام بگه 

واقعا مادرت نه خرجیش رو میده نه قراره دردسر بزرگ شدنش رو بکشه نهایت کمکی ک میکنه نگهداشتنه سخت نگیر زندگی خودته 

خب بهش بگو کاش مامان منم ذوق داشت انقدر

نه ذوق ندارن مادر منم دنبال اینه سریع بفهمه جنسیت چیه بعد ماخانوادگی موقعی ک بارداربشیم از پدر و برادرامون‌همچین خجالت میکشیم ولی مامانم سریع بهشون میگه برا همین هیچکدوم مادرمون رو محرم رازمون‌نمیدونیم تا خودشون ازشکممون نفهمیدن نمیگیم من فقط به به دوستم گفتم باردارم

چرا پس برا من بدنم هیچیم تغییری نکرده صبح ها هنوز شکمم خالیه نگاه میکنم کامل صافه یعنی بچه ضعیفه؟😅

نه من چندوقت پیش مطب بودم خانمه دو قلو حامله بود قدبلند بود شکمش انگار یک قلو ۵ ماهه حامله بود هفته دیگه وقت بیمارستان داشت میخواست زایمان کنه

2810