دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه سوال شخصی شما جای من بودین مینداختیننش یا نگهش میداشتین؟
این چه حرفیه میزنی عزیزم چرا باید بندازیش اتفاقا خیلی سن خوبیه اختلاف سنیشون خیلی خوبه بخدا دختر باشه فکر کن بزرگ شدن دوتایی میان خونت سه تایی باهم میرین بازار میریم گردش خیلی کیف داره بخدا. منم 14 هفته باردارم بچه اولم پسره همش خدا خدا میکنم دختر باشه بچم که بشه مونسم ولی میگم باز هر چی خدا صلاح بدونه. تازه من شرایطم خیلی بدتر از شماس سرکار میرم مامانم شهرستانه نمیتونه کمکم کنه. از اول بارداریم تا حالا ویار وحشتناک دارم نمیتونم چیزی بخورم حالم بد میشه
توکل کن بخدا ایشالا خیره
اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام
اخه خرجیش رو که مادرت نمیده شوهرت چی میگه ناراحته یا خوشحال؟
براش فرقی نداشت ولی از اول میگفت دویت ندارم یکی باشه ولی خب میگه خیلی زود بود اونم میگه چرا به مامانت نمیگیبیاد نگهش داره بری دکتر وقتی من شیفتم میگم میترسم میگه مگه اون خرجشو میده نمیدونم واقعا از مامانم خیلی حساب میبرم
نه ذوق ندارن مادر منم دنبال اینه سریع بفهمه جنسیت چیه بعد ماخانوادگی موقعی ک بارداربشیم از پدر و برادرامونهمچین خجالت میکشیم ولی مامانم سریع بهشون میگه برا همین هیچکدوم مادرمون رو محرم رازموننمیدونیم تا خودشون ازشکممون نفهمیدن نمیگیم من فقط به به دوستم گفتم باردارم