2777
2789

دعانویس تاحدودی رفعش کرد اما انگار بازم هستش

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

آره محافظته 

همیشه همراهت باشه

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
آره محافظته همیشه همراهت باشه

طلسمم خیلی قویه ها واقعا باطل میکنه؟

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره فقط حرزت اصل باشه 

یا میتونی خودت از کلیات مفاتیح الجنان پیدا کنی بنویسی 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
آره فقط حرزت اصل باشه یا میتونی خودت از کلیات مفاتیح الجنان پیدا کنی بنویسی

مرسی لطف کردی

آره فقط حرزت اصل باشه یا میتونی خودت از کلیات مفاتیح الجنان پیدا کنی بنویسی

رفتم پیش دعانویس نتونست باطل کنه انشاالله که حرز باطل کنه

عزیزم منو شوهرم خیلی برامون دعا و طلسم میگرفتن هرکاری میکردم باطل نمیشدن اگه هم می‌شدن سریع برامون دعا میزدن

الان دو ساله حرز ابی دجانه نوشتم گذاشتم تو خونه خداروشکر دیگه خبری از دعا و حادو نیست فهمیدیم معنی زندگی کردن چیه

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️
عزیزم منو شوهرم خیلی برامون دعا و طلسم میگرفتن هرکاری میکردم باطل نمیشدن اگه هم می‌شدن سریع برامون د ...

مرسی که گفتی خدا الهی خیر زمین و اسمون بهت بده

مرسی که گفتی خدا الهی خیر زمین و اسمون بهت بده

خواهش میکنم 

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️

خيلي خوبه باهات باشه

در حد خطرات متوسط

مثل تصادف و شكستي و اينا جوابه

ولي براي من طلسمم باطل نشده يكساله درگيرم

من هميشه گردندم بوده

و اينقدر پيش دعا نويس رفتم براي باطلي

هيچي به هيچي

فهميدم كه اين طلسم سنگينه و به دست هركسي باطل نميشه

خيليييي. كم پيدا ميشه بتونن باطل كنن

بايد يكيو پيدا كني برات واسطه بشه

چون دعا نويسي كه كارش عاليه گم نام هستن اكثرا و شمارشو به كسي نميدن