2777
2789
عزیزان روزهای اخر بارداری خانممه تو این چند ماه هرکاری از دستم براومده کم و بیش انجام دادم انشاءالله 15 آذر روز موعوده به نظر شما چه کارهایی باید انجام بدم که ارامش همسرم بیشتر شه استرسش کمتر شه آخه اصلا دوست ندارم ناراحت بشه یا اضطراب داشته باشه شماهایی که تجربه دارین لطفا راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم .......... لطفا کامن بزارین .......

فکر کنم نی نی کوچولوم اینجوری باشه
مبارک باشه..................من زیاد نمیدونم ولی اون روزای آخر دلم خیلی گرفته بود..... هم خوشحال بودم که نی نی م داره میاد هم یه حس دلتنگی داشتم.... من شوهرم نبود که ببینم چی کار میکنه برام تا براتون بگم...... ولی آدم نیاز به استراحت داره..... سعی کنید با خانومتون در مرود اولین های نی نی تون صحبت کنید......مثل اویلن باری که چشماشو باز میکنه ...اولین باری که شیر میخوره....اولین روز زندگیش............اولین حمامش..........اولین لباسی که قراره تنش کنید....اون لباس رو بیارید بذارید جلوتون و در مورد این اولین ها صحبت کنید..... اینا باعث میشه تا خانومتون بیشتر برای دیدن نی نی اشتیاق پیدا کنه و استرس زایمان و سنگینی و دردایی که این آواخر خواهند داشت رو تحمل کنن یا شاید هم کلا فراموش کنن... این تجربه من بود....ایشالله مفید باشه براتون
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی نی نی تون هم اسم نی نی منه....................ایشالله خوش قدم باشه
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
به نظر من براش یه کادو بخرین و روزی که زایمان کرد و رفتین ملاقاتش جلوی خانواده ش بهش هدیه بدین.

و اما بعد از زایمان خیلی کمکش کنین. هم تو بچه داری و هم تو کارهای منزل. این امکان وجود داره که همسرتون از لحاظ اندام به هم ریخته بشن، هیچوقت این رو به روش نیارید، و سعی کنی توجهتون بهش کمتر نشه. چون خانمها بعد از زایمان خیلی زودرنج میشن.
سخت است یکرنگ ماندن، در دنیایی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند....
ارامش بهش بدید.انتظار سخته وخاصوصا اگه ندونی طبیعی زایمان میکنی یا سزارین میشی
در مورد بعدش خیلی حواستون بهش باشه . خیلی خیلی که افسردگی نگیره
کارهای خاص انجام بدید که خوشحالش کنه حتی اگه بتونید چند روز مرخصی بگیرید. یا اگه کسی میاد پیشش از وقتی تنها شد چند روز مرخصی بگیرید
موقع شیردهی درد داره احتمالا اگه میشه بغلش کنید خیلی موثره
سالم باشندو مبارکه