2777
2789
عنوان

فرهنگ برخورد با تازه مادران

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 38 پست
احسنت گلم، کاش اونایی که باید بدونن، اینو میخوندن. پسرم که به دنیا اومده بود، سفید عین برف بود. همش ...

هیچی دیگه ادم فقط دندون رو جیگر میذاره از درون فرو میریزه

باورت میشه اینقدکم حوصله و خسته ام ازبچه داری وقتی میرم فقط رومبل می‌شینم مگه اینکه خودشون بچه روبیا ...

حق داری عزیزم میفهمم. اولش همه همینن. کوچولوت چند وقتشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم واسه بچه اول حساس تره

ای کاش اینو همه درک کنن

مادرای حساس می‌فهمن حرف منو

من حتی الان ک بچم تقریبا داره 1سالو نیم میشه نمیدم تنها جایی ببرن یا سوار ماشینشون کنن یا خونه کسی نمیزارمش، هرجا میره، منم باید باشم

اونوقت اطرافیان بهم انگ حساس بودن میزنن و میگن بزار بچه راحت باشه. 

بچه ی. منه به خودم مربوطه، تربیتش با منه، 

والا

هرکی از راه میرسه نظر میده

واسه اسم بچمم نظر میدادن، حتی الان هم بعد اینهمه وقت درمورد اسمش بد میگن، با اینکه اسم خیلی زیبایی داره(حسین) 

اصلا من زاییدم دلم میخواد این اسمو بزارم به شما چه😡

میخوای غذا بدی، چرا اینجور میدی، کم میدی، میگن چرا کمه، زیاد میدی، میگن رودل میکنه، لاغره، میگن غذاش نمیدی چرا، چاقه میگن کنترلش کن

چاقی لاغری بچه من ب کسی مربوط. نمیشه

یبار یکی همکارام بچمو دید(با خودم میبرم سرکار مهد) گفت چقد ضعیفه

بابا بیشعور، میمیری درمورد ظاهر بچه نظر ندی؟! کی نظر تورو خواست، حالا خودش عین چوب خشک بود از لاغری

من باشم خداشاهده خداشاهده، ددر مورد خواهر زاده و برادر زاده هامم نظر نمیدم، بچه ببینم میگم مبارکه، خداحفظش کنه، ای جانم، قربونش برم، جیگر من، نامدار باشه، یار امام زمان باشه

دیگه چ نیازی به نظر در مورد ظاهر و وزن بچه هست؟! 

حتی من از بچه مردم تعریف نمیکنم، نمیگم وااای چه خوشگل، وای آبروشون، وای. مژه هاشو و... 

این کلمات بار منفی و چشم زخم داره، اگرم ناخواسته بگم حتما 3بار ماشالله لاحول و لا شو بلند جلو مادرش میگم

ولی در خصوص من، ندیدم کسی رعایت کنه، همون شبش بچم مریض شده، 

حالم بهم میخوره بعضیا چون خودشون 3،4تا زاییدن میان نظر بدن، تازه چه نظراتی!!! 

آدم میشنوه پراش میریزه، طرف بچه هاشو ماهی یکبار میسوخت، یا قر رو پاشون می‌ریخت یا سرو کلشون میشکست، میاد واس من بچه داری یاد بده😑 تو اگ مادر بودی بچه هاتو مثل آدم بزرگ میکردی 

تو یکی نظر نده

آه آه دلم بدجوری پر بودااا🤯🤯

آدم واسه بچه اول حساس ترهای کاش اینو همه درک کننمادرای حساس می‌فهمن حرف منومن حتی الان ک بچم تقریبا ...

عزیزمممم‌... حق داری میفهمم. واقعا بعضی رفتارا آدمو به هم میریزه. کاش قبل از هر حرفی که میخوایم به یه مادر بزنیم یادمون بیاد که خودمونم این دوران رو گذروندیم و خودمون رو جای اون مادر بذاریم.

دختر من حساسیت داره از سر لج من ک میگم بوس نکنید بوسش میکنن

خب متاسفانه برای درمان یه مشت بی فرهنگ واقعا نمیدونم چی بگم 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂