2777
2789
عنوان

نامزدم گوشیو روم قطع کرد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 74 پست
هعی من دیگه نابود شدمچیکار کنم بنظرت؟

اگر فکر میکنی تو این دوران که عشق و عاشقی جریان داره و بهترین دورانه نمیتونی تحملش کنی بدون که بعد از ازدواج هم نمیشه تحملش کرد و صد برابر بدتر میشه ،بهم بزن خدا بزرگه یا اگر اولین بارشه تحمل کن و بیشتر فکر کن روش مشاوره برید و مشکلتونو اونجا بگید تا راهنمایی کنن ان شاء الله که حل شدنی باشه و زندگی خوبی رو شروع کنید 

تو تنها نیستی تو هم درجریان موضوعات مهم بزارش مثلا اگه جایی مثل کلاس میری که نمیتونی باهاش حرف بزنی ...

خب بین اون اصلا منو درجریان کاراش نمیزاره 

خیلی بی احترامی بهم کرده

خیلی چیزا ازش دیدم و هیچی نگفتم فقط بخاطر اینکه دوسش داشتم

ومرگ‌زیباترین‌خاموشیِ‌جهان‌است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور بگم ناراحت شدم؟ نمیدونم چی بگم اخه چون عصبیه میترسم باز دعوامون شه

باید جدی باهاش حرف بزنی و برای خودت ارزش قاعل باشی که اونم بهت احترام بزاره ... من ظورم این نیست که باهاش دعوا کنی نه اصلا چون این کار فقط شرایط رو بدتر میکنه و توم میشی ادم بده با ارامش و ملایمت و در عین حال جدی و محترمانه بهش بگو که رفتارش ناراحتت کرده و برای اینکه کم پیام میده و... میتونی مثلا وقتی پیام داد بگی چقدر خوشحال شدم پیامتو خوندم و... یا بگی روزم عالی میشه وقتی نوتیف تو میاد و...

چقدری تو این شش ماه باهم ارتباط داشتین مثلا چن وقت یکبار میرین تفریح،کافی شاپ ،سینما....

اوایل دو هفته ای ی بار

بعد کمتر شد و الانم بخاطر کارش زیاد نمیریم بیرون 

اگر فکر میکنی تو این دوران که عشق و عاشقی جریان داره و بهترین دورانه نمیتونی تحملش کنی بدون که بعد ا ...

ممنون عزیزم

بنظرت الان بهش پیام بدم بگم از این کارش ناراحت شدم؟ 

همیشه میگه وقتی عصبیم تو هیچی نگو چون اون زمان مغزم تو تاریک ترین حالت ممکنه

چکار کنم بنظرت؟ 

دست پیش و گرفته پس نیفته 

بنظرم زیادی بهش اهمیت دادی 

چون زیادی پیگیرش بودی اینجوری میکنه 

چرا تو فقط باید پیام بدی؟ اونه که سرده نه تو 

بنظرم محلش نکن اگه براش مهم باشی میفهمه اشتباه کرده و اگه نفهمه پس دنبال بهونس

2810