2777
2789
عنوان

نامزدم گوشیو روم قطع کرد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 74 پست

میگی ۲۵سالشه ،والا شنیدم یسریا تو این سن یا حتی کمتر ذهن پخته ای دارن ولی اکثرا ذهنای محدود و یک بعدی و بچگونه دارن من یه خواستگار داشتم ۲۸سالش بود دقیقا ذهنیتش از ازدواج خاله بازی بود ،تو همین سایتم بعضیا اومدن درباره همین سنا گفتن فهمیدم مورد من استثنا نبوده و اقتضای سنش بوده😂😂پسرا ذهن محدودتری نسبت به دخترا دارن اونا کله پوکن

درجا اینو ول کن بره گمشه اه چقدر چندشههههههههه حالم بهم خوردخدا وکیلی ۶ماه چجوری با این نامزد بودی؟ا ...

اعصاب و روانی نمونده برام🙂

بخدا دیگه حالم ازش به هم میخوره نمیدونم چیکار کنم

ومرگ‌زیباترین‌خاموشیِ‌جهان‌است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاااا همینطورهچیکار کنم بنظرت؟

به نظر من کاملا رک و جدی بهش پیام بده و بگو که از اون کارش ناراحت شدی و بی احترامی کرده و پیام هاتو محدود کن و فقط وقتی که خیلی واجب بود کوتاه پیام بده ...به نظرم همین کافیه که متوجه بشه 

دیگه چه میشه کرد

از الان دیگه کل زندگیت غیر ازخودت به نامزدتم مربوط😂

منم وقتی نامزد شدم دانشجو بودم 

روزایی که کلاس داشتم باید صبح بهش صبح بخیر میگفتم و اینکه امروز ازفلان ساعت کلاسم وگرنه دلخور میشد اخه سرکلاس خاموش بود موبایلم

وای من اصلا طاقت این بچه بازیا ندارم بهش بگو ادا نیا مثل دختر بچه ها بیا بشین حرف بزن بگو ببینم از چ ...

عصبی میشه هرچی دلش میخاد میگه🙂

اتفاقا گفتم بیا ببینمت گفت نمیام

چرا به مامانت گفتی فوری؟ تو پیام و زنگ نمیشه مشکل رو حل کرد حضوری ببینش انتظاراتتو بگو انتظارتشو بگه

داشتیم حرف میزدیم دعوامون شد فهمید

گفتم نیومد ببینمش 

کلا درجریان موضوعات مهم باشه این یه جور علامت دوست داشتنکه نامزدت درجریان بزاری

متاسفانه اون اینطور نیست! 

منو درجریان هیچی نمیزاره

مثلا میره پیش رفیقاش دیگه پیام نمیده بعد پیام میدم کجایی میگه پیش رفیقامم 

شلوغه پیشم و این ینی خب پیام نده

ولی الانم جوری که گفتی  بار اولی هست که روت تلفن قطع کرده

بهش بایه پیامی بگو که از اینکه تلفن قطع کرده وبی خداحافظی رفته دلخوری .

هررفتاری اذیتت میکنه بار اول ابراز نکنی ضرر میکنی

میشه عادتش 

میگی ۲۵سالشه ،والا شنیدم یسریا تو این سن یا حتی کمتر ذهن پخته ای دارن ولی اکثرا ذهنای محدود و یک بعد ...

هعی من دیگه نابود شدم

چیکار کنم بنظرت؟ 

متاسفانه اون اینطور نیست! منو درجریان هیچی نمیزارهمثلا میره پیش رفیقاش دیگه پیام نمیده بعد پیام میدم ...

تو تنها نیستی 

تو هم درجریان موضوعات مهم بزارش 

مثلا اگه جایی مثل کلاس میری که نمیتونی باهاش حرف بزنی بهش خبر بده 

یا اگه قرار سفر بری 

نیازی نیست جزئیات بهش بگی 

به نظر من کاملا رک و جدی بهش پیام بده و بگو که از اون کارش ناراحت شدی و بی احترامی کرده و پیام هاتو ...

چطور بگم ناراحت شدم؟ 

نمیدونم چی بگم اخه چون عصبیه میترسم باز دعوامون شه

ولی الانم جوری که گفتی بار اولی هست که روت تلفن قطع کردهبهش بایه پیامی بگو که از اینکه تلفن قطع کرد ...

نه عزیزم بار دومشه

و وقتیم عصبی میشه هرچی دلش بخاد میگه و الان واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم پیام بدم دعوامون بشه باز

نه عزیزم بار دومشهو وقتیم عصبی میشه هرچی دلش بخاد میگه و الان واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم پیام بد ...

چقدری تو این شش ماه باهم ارتباط داشتین 

مثلا چن وقت یکبار میرین تفریح،کافی شاپ ،سینما....

2810