2777
2789
عنوان

نامزدم گوشیو روم قطع کرد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 74 پست
یعنی چی بحث میکنه؟یعنی یه موضوعی،براش مهم ولی اهمیت این موضوع برای خودت کم

ی کلمه بگم بچه بازی درمیاره 

الان مثلا این قضیه کلاس رفتن من در برابر کارای خودش هیچیه

ولی اخه ببین چیکار میکنه 

ومرگ‌زیباترین‌خاموشیِ‌جهان‌است
دقیقاااا همینطورهچیکار کنم بنظرت؟

اینقدر اویزونش نباش خودش درست میشه. زن باید ناز داشته باشه که مرد نازشو بکشه. من دوران نامزدی بیست و چهاری رو گوشیم بودم و دیر جواب میدادم بعضی وقتا هم جواب نمیدادم. شما میگی همیشه خودت پیام میدادی؟! به نظرم مشکل نامزدت نیست گلم. شما زود ازدواج کردی. مردا مثل خمیر نونوایی میمونن دست خودمونه چه طور ورزش بدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست پیش و گرفته پس نیفته بنظرم زیادی بهش اهمیت دادی چون زیادی پیگیرش بودی اینجوری میکنه چرا تو فقط ب ...

درکل همیشه همینقدر بچه بازی درمیاره

و متنفرم از این کارش 

خسته شدم ازش

عصبی میشه هرچی دلش میخاد میگه🙂اتفاقا گفتم بیا ببینمت گفت نمیام

یعنی چی که همش تو پیام میدی؟؟ ببخشد ناراحت نشیا ولی این انگار خودشو پسره شاه میدونه

مگه دوست نداره؟؟ یعنی چی که بخاطر یه صبح به خیر نگفتن قهر کنه مگه دختره؟؟

ببین تو از این به بعد کم محلی کن بهش 

بدهکارش که نیستی 

اصلاا بهش پیام یا زنگ نزن تو معذرت خواهیتو کردی 

اون الکی قهر کرده 

بزار اون دنبال تو باشه نه تو 

اینقدر اویزونش نباش خودش درست میشه. زن باید ناز داشته باشه که مرد نازشو بکشه. من دوران نامزدی بیست و ...

خب عزیزم کم محلی کنم میگه تحویل نمیگیری

اگه قربون صدقش برم میشه اویزونش شدم موندم چیکار کنم

بخدا همیشه سر هر موضوعی بچه بازی درمیاره اخه الان ببین سر ی کلاس رفتن چیکار میکنه

خب میخوام پیام بدم بگم دلخورماگه بد جواب داد چی؟

نگران نباش 

اگه مدام ازاین بترسی که باگفتن خواسته هات قرار چه اتفاقی بیفته آسیبش به خودت میرسه ،باید خودت فراموش،کنی

بگو که خیلی دلخورم ازاینکه تلفن بی خداحافظی قطع کردی

یعنی چی که همش تو پیام میدی؟؟ ببخشد ناراحت نشیا ولی این انگار خودشو پسره شاه میدونهمگه دوست نداره؟؟ ...

والا دنبالش نیستممم

اگه کم محلی کنم میگه تحویل نمیگیری میگه سردی

قربون صدقش برم میشم اویزون موندم چیکار کنم باهاش! 

الان نمیدونم بخاطر اینه که رفتم کلاس ونگفتم یا بخاطر اینکه دبیر مرد بوده 

ک احتمال میدم بخاطر دومیه

نه عزیزم بار دومشهو وقتیم عصبی میشه هرچی دلش بخاد میگه و الان واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم پیام بد ...

عزیزم تو یه عمر میخوایی با این آدم زندگی کنی وقتی تو دوران نامزدی اینطوری میکنه شک نکن فردا پس فردا تو خونش از این بدتر سرت میاره 

اصلااا پیام نده خودتو کوچیک نکن

من متاهلم ببین کاری نکن که یه عمر تو بخوای منت بکشی 

تو هنوز فرصت داری بهتر از اینا می‌تونه مصیبت بشه

خب عزیزم کم محلی کنم میگه تحویل نمیگیریاگه قربون صدقش برم میشه اویزونش شدم موندم چیکار کنمبخدا همیشه ...

خب از اول پرروش کردی دیگه . الان درست کردنش سخته. شما باید تو رفتارت خیلی تعادل داشته باشی.

الانم به جا ناز کشیدن پیام بده: گوشی روم قطع کردی دوستدارم دلیلت اونقدر قانع کننده باشه که هیچ ناراحتی بابت رفتار امروزت تو دلم نمونه و نخوام تلافی کنم که بفهمی چه حسی داره!

والا دنبالش نیستممماگه کم محلی کنم میگه تحویل نمیگیری میگه سردیقربون صدقش برم میشم اویزون موندم چیکا ...

قربون صدقه نرو ولی تو صبحت کردنت از عزیزم و عشقم استفاده کن 

همین دیگه انقد قربون صدقه رفتی فک کرده کیه وقتیم چیزی نگی میگه تحویل نمیگیری 

ممنون عزیزمبنظرت الان بهش پیام بدم بگم از این کارش ناراحت شدم؟ همیشه میگه وقتی عصبیم تو هیچی نگو چون ...

افاده ها طبق طبق سگا به دورش وق وق،چه ناز نازوعه 😂😂به درک که تو تاریکیه،پیام بده حداقل تکلیف خودتو آیندتو بدونی 😑

ممنون عزیزمبنظرت الان بهش پیام بدم بگم از این کارش ناراحت شدم؟ همیشه میگه وقتی عصبیم تو هیچی نگو چون ...

مثه یه خواهر دارم میگم بهت چون اطرافیانیم خیلی این بلا سرشون اومده 

تو زندگی قراره صد برابر از این عصبی تر بشه 

این آدم می‌تونه کارای که فکرشو نمیکنی کنه 

خودش داره اعتراف می‌کنه مغزم تو تاریک ترین حالته یعنی دیگه نمیدونه چیکار می‌کنه 

خواهر این پسر دست بزن داره 

فردا نیای نی نی سایت بگی شوهرم دست بزن داره چیکار. کنما

2810