2777
2789
عنوان

بنظرتون طبیعی یا مشکلی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی هنو عقدی؟ 

پاپ اسمیر میدی.مامانت شک نمیکنه؟ اخه تا جایی ک میدونم از باکره ها نمیگیرن 

چرا مامان من اینقد سخت گیر بود🤕

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
اطرافیانم همشون استفاده میکنن چندین سال و مشکلی هم نداشت بعد من سنم پایین همسرمم ۲۹ سالشه من شوهرمو ...

کار خوبی می کنی اما یه مدت از یه روش مطمئن دیگه استفاده کن پشت هم قرص نخور

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اون قرص اورژانسی ک سالی دو سه باز باید بخوریم این اورژانسی نیست ک

عزیزم هیچ قرصی بدون ضرر نیس وگرنه سنی نداری الان همه ام بهت گفتن کاندوم یا دستگاه 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
اطرافیانم همشون استفاده میکنن چندین سال و مشکلی هم نداشت بعد من سنم پایین همسرمم ۲۹ سالشه من شوهرمو ...

عزیزم تو حالا یه صحبت بکن باهاش به بعضیا نمیسازه قرصا بهس بگو اینا بعدا عوارض میده بزار یکم صبوری کنن من شوهرم بدون اینکه بگم بیچاره خودش طبیعی جلوگیری میکنه کلی اخلاق بد داره ها این از معدود اخلاقای خوبشه😂

چرا همچین فکرایی میکنین خدایی اون تامین نکردنی که امکان خطا داره مال بعد عروسیه شما باید عقدتون رو کوتاه تر میکردین که بخاطر اینکه امکان بارداری اصلا نباشه ففط قرص مصرف نکنین و از روشای دیگه هم بتونین استفاده کنین تازه کسی درستم تامین نکنه میتونه جدا بشه هیچ وقت کسی توی رابطه حق خیانت نداره چه تامین بشه چه نشه 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

ال دی تو طولانی مدت ضرر داره. دیدم که میگم. اگه می‌خوای استفاده کنی هم باید ۶ ماه ال دی باشه، ۶ ماه یه روش دیگه. از الآن حواست باشه پیشگیری رو گردن گرفتی شوهرت انتظار نداشته باشه که تا آخر عمرت ال دی مصرف کنی. 

Iudبزار عزیزم بخدا راحت میشی هروقتم اراده کردی درش میاری من دوساله گذاشتم تازه دارم نفس میکشم آنقدر که راحتم البته بگم به بعضیا نمیسازه ولی انشالله تو جزو اون دسته نباشی😉

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...