2777
2789
عنوان

دلیل افت تراز ها✌🏻

3284 بازدید | 17 پست

بنظرم دلیلش قوی شدن بچه هاست

سطح اکثریت اومده بالا 

جدی میگم!

من یادمه پارسال ما نهایی میدادیم هیشکی جدی نمیگرفت

حتی دوستم که دو رقمی کنکور شد نهاییاش بد بود

کنکورش  عالی بود ولی اصلا نهاییارو جدی نمیگرفت میگفت نه باباااا اینا همش الکیه نهایی تاثیر نداره

امسال همه فهمیده بودن نهایی نه خیررر خیلی هم مهمه و خونده بودن

بنظرم دلیل کاهش تراز نهایی اینه. قوی شدن کلی.

بعدشم اینا فرموله. سنجش و اموزش پرورش که از قصد کم نمیدن. حاصل فرموله این اعداد... منم در عجبم. کم دادن بهم. ولی به هممون کم دادن.

دلیلش هم بنظرم اینه. پارسال حتی دوستم که زیر ۷۰ منطقه ۲ تجزبی شد نهاییو جدی نگرفت و نمراتش کم بود 

چی بگم والا

به امید رتبه کم مثل تراز های کم,

😂✌🏻💔

🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره منم کنکوری سال قبل بودم اون موقع آمادگی بچه ها کم بود دوستم که پزشکی اورده فارسیش ۱۳ بود

والا دوست منم زیر ۷۰ شد خیلی نمراتش کم بود به نسبت امسالیا. هیشکی اصلا نهاییو ادم حساب نمیکرد من یادمه. حتی معلم شیمی ماز هی اصرار داشت نههه نهاییا مهم نیست و من قبلا ۱۸ شدم و فلان😂😑

🩷
آره نمرات بچه های ترمیمی هم انصافاً خیلی خوب شده امسال

من تیزهوشان تجربی بودم. بخدا هیشکی پارسال نهاییو جدی نگرفت حتی قوی هامون. ختی دو رقمی هامون. امسال همههه جدی گرفتن. همه قوی شدن. ترازا اومد پایین

🩷
سلام دقیقا چطور باید تراز نههایی رو ببینم؟ سایت سنجش رفتم نزده

برو سایت سنجش بعد سراسری رو بزن. بعدش بزن روی یکی از اعلام نتایج های اون زیر مثلا ۴۰۲ بعدش رمز و اینا باید بزنی. بعدش برو ثبت نام. بعدش یزن رو مشاپه سوابق

🩷

میانگین نمره ها که افت داشت امسال . نمرات ندیدید ؟

قوی شدن بچه ها نمرات که باید بیاد بالاتر . تازه امسال سطح سوالات بالاتر بود نسبت به پارسال .

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
میانگین نمره ها که افت داشت امسال . نمرات ندیدید ؟قوی شدن بچه ها نمرات که باید بیاد بالاتر . تازه ام ...

خب امتحان هم سخت شد. بعدشم سیاهی لشکر همیشه وجود داره که نمره رو بیارن پایین. اینجوری بگم، امسال تعداد نمرات بالا، بیشتر شده. قوی بودن بچه ها بیشتر شده. نهاییو بیشتر جدی گرفتن.  چند تا مشاور هم اینو زدن

🩷
خب امتحان هم سخت شد. بعدشم سیاهی لشکر همیشه وجود داره که نمره رو بیارن پایین. اینجوری بگم، امسال تعد ...

امتحان ها به شدت سخت‌تر شده بود .

خیلی به نفع ۱۴۰۲ ای هوایی شد که تراز خوبی کسب کرده بودند .

همه پیش بینی میکردند ترازا بیشتر از پارسال بشه

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
امتحان ها به شدت سخت‌تر شده بود .خیلی به نفع ۱۴۰۲ ای هوایی شد که تراز خوبی کسب کرده بودند .همه پیش ب ...

قبلش در حق پشت کنکوری ها بدی شد اگه یادتون باشه. بدون اینکه بهشون بگن تراز سالهای مختلف متفاوته ترازای بشدت پایین دادن. الانم در حق کنکوریا. کلا سیستم رو عدالت نیست که اگر بود، عمومی وجود داشت توی کنکور 

🩷
قبلش در حق پشت کنکوری ها بدی شد اگه یادتون باشه. بدون اینکه بهشون بگن تراز سالهای مختلف متفاوته تراز ...

دقیقااااا درست میگی . پدر هممون در آوردن . بخدا ما هم دلمون میخواد پدر مادرمون شاد ببینیم . 

نابود کردن زندگی ما رو . خصوصا اینکه ۱۴۰۲ ای ها تا قبل از ۱۲ هم واسه عمومی میخوندن و تست میزدن خیلی وضع بدی بود .

2810