2777
2789
عنوان

واقعا گاهی وقتا حسادت بده

312 بازدید | 17 پست

من یه دوستی داشتم همیشه باش درد دل میکردم خودشم متاهل دوتا دختر داره شوهرشم ادم خوبی

من هروقت بانامزدم بحث میشد بادوستم درمیون میزاشتم هروقت میگفت عشقت چطور میگفتم خوبه وای چه خوب وای این همون روز جن‌گ‌اعصاب داشتم

دیشب ب کل تصمیم گرفتم دوستم کنار بزارم حرفاش روم تاثیرمیزاشت و منم ناثیر رو عشقم رابطم یطوری ک انگار اصلا خودم نبودم همش بحث ناراحتی انلاین چرا بودی باکی بودی خودم اگه ازش میپرسیدم باشک ترید نمیگفتم اما کاملا حرفای دوستم رو تاثیرات بد میزاشت قهر کن دعواش کن من بهت حسودیم میشه یا بعضی وقتا توخانوادم یهو جنگ اعصاب داشتم مادرم پدرم تصمیم گرفتم کلا قطع ارتباط کنم از دیشب تاالان ک عشقم دیدم یکم سردیم خودم خیلی مقصرم بد رفتارکردم عوض شدم عاشقشم ولی بهانه گیرشدم شک زیاد میکردم سرگوشش میجنبه فلان خیلی ناراحت شدم ازخودم بابت رفتارم شک تردید جلو دیدم اون همه دوست داشتن گرفتن فقط میخوام بگم خانوما گاهیم ماخودمون مقصریم میدونم حق داریم شک کنیم به خودمون ب همسرمون اما سعی کنیم باکسی درمیون نزاریم شاید شکمون اشتباه بود گاهی وقتا حسادت الکی نصحیت اشتباه مارو گمراه میکنه الان فکرم ازدیشب راحت افسردتر شدم ازوقتی ک بهش فکر کردم من چقدر اشتباه کردم و سعی و درجبران دارم گاهی وقتا شکایی ک میکنیم بخاطر حرف مردم ب خاطر چیزایی ک میبینیم و ترسی ک تجربه میکنیم نکنخ اون بشه نکنه این بشه حتی اگع شکم کردید تاوقتی خداهست باکسی جز خدا حرف نزنید اخرین بار ک گفت حسادت میکنم خوشبختی باش چقدر خوبین احرین بار باعث بدترین دعوا بین من عشقم شد و سردی ک بینمون اوفتاد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

وای از این حسادتا که نمیزارن من دو دقیقه زندگی کنم هیچم ندارما ولی باورت نمیشه به دندون دردمم حسادت میکنند

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا ترجیح میدم در مورد مسائل زندگی با کسی صحبت نکنم احساس امنیتش بهتره هم واسم دردسر درست نمیشع

منم صحبت نمی‌کنم ولی وقتی خودشون میبینن؟

کاری به ویژگی خوبم ندارم

به درد منم حسادت میکنند

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
🫠چی بگم والا مثی ک همه اینجوری شدن

من ی مانتو خریدم برا عید خودشم مانتو خریده چشاش پر اشک شد تو مگ پارسال مانتو نخریدی

گفتم اون مانتو نبود شومیز بود برا تو خونه که تو صدتا داری اگه من یکی دارم

میخواست خودشو بکشه

میگف چرا من ندارم شما دارید ...

چه سر دردی برا ی لباس برا من درست کرد

در صورتی که من شاید هر دوسال کلا یدونه لباس بخرم همش مال خیلی سال پیشن

ولی اون همش داره میخره به یدونه لباس...

اینو چجوری درباره اش صحبت نکنم وقتی خودش می‌دونه

این یدونه نیستا از اینا دورم هست

یا یکیش دیروز پریده بود به من چرا دندونت درد می‌کنه منم دندونم درد می‌کنه 

من:😐

خدا می‌دونه برا همین که دندون من درد میکرد دندون اون نه چه بلایی سرمون اورد

چ مسخره😐یعنی چی چرا دندونت درد میکنه😑

یکی از فامیلامون میگف اگه تو بری دکتر پول بدی دندونت درست کنی 

منم باید برم شما پول بدید و منم ببرید

پولش جهنم دعوا میگیره بعدش 

یا یکی دیگشون هنوز نفهمیده اون اگه بفهمه بدتر می‌کنه 

فقط دارم تلاش میکنم و دلم میخواد برم خارج شماره مو به کسی نمیدم و به کسیم نمیگم کجا رفتم

اونجا با آرامش زندگی میگنم 

وای از این حسادتا که نمیزارن من دو دقیقه زندگی کنم هیچم ندارما ولی باورت نمیشه به دندون دردمم حسادت ...

من خودم دارم الان رنج میکشم چرا من ب عنوان دوستم ک بود باهاش نرف زدم واقعا منی ک دیوانه وار عاشق بودم چی شد الان 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
سلام خوبه که متوجه اشتباهت شدی

اره دیشب دیدم عشقمو دیدم خیلی تو فشارم دارم بانگرانی ب زندگیم نگا میکنم خیلی ترس کردم خیلی

من خودم دارم الان رنج میکشم چرا من ب عنوان دوستم ک بود باهاش نرف زدم واقعا منی ک دیوانه وار عاشق بود ...

منم خیلی پشیمونم برا بعضی چیزا

ولی چرا وقتی ی نفر دوستمو دوست داشته باشه منم خوشحالم ؟

چرا وقتی ی نفر خوشگله من پر خشم نمیشم بگم چرا من خوشگل نیستم ؟

چرا وقتی ی نفر پولدار میگم خدا بهش بیشتر بده ؟

چرا حسادت کسی نمی‌کنم ؟