2777
2789
عنوان

یه چیزی تو گوشی شوهرم دیدم داغون شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار ادامه پیدا کنه خودت نزدیک شو و تحریکش کن وگرنه از لحاظ عاطفی ام شاید خلٱ ایجاد بشه

الان دیگه من نمیتونم نزدیکش بشم😔خداکنه اون عکس و فیلما از ذهنم پاک بشه یعنی میشه یادم بره

الان دیگه من نمیتونم نزدیکش بشم😔خداکنه اون عکس و فیلما از ذهنم پاک بشه یعنی میشه یادم بره

آره، با صمیمیت بهش بگو ک چرا نگاه کرده مگ من چم شده

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
شما هم باردارینه،ولی دوست دارم باردار شم،با ماهی سه مرتبه امکانش نیست

الان میفهمم چرا دوستام همه فقط یدونه بچه آوردن.خیلی دنیای بدی شده خیلی😔هرکسی نمیتونه از پس مسئولیت پدر شدن بربیاد

منم خیلی ناراحتم ولی به روم نمیارم،منم تو اکسپلور شوهرم دیدم ولی کم بود،بهش با آرامش گفتم که اگه نبینی نمیاد،مدتیه به اینستاش سر نزدم نمیدونم هنوز میبینه یانه،آدم معتقدیه ولی لعنت به شیطان رجیم.

ممنون از راهنماییتون❤️

اصلا غصه اش نخورین

منم تو بارداریم یه بار دیدم همسرم داره از اینا میبینه...

خیلی غصه خوردم و بهش گفتم با گریه که چرا از اینا میبینی رو بچه امون و زندگیمون تاثیر میزاره و سردی میاره بینمون واقعا تا چندین روز حالم بد بود و تا موبایل دستش بود فکر میکردم داره میبینه ولی خداروشکر از اون روز تا حالا دیگه ندیدم ببینه 

شما بازم با مشاوره مشورت کن

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
مگه میخوای چیکار کنی فقط یه چت و سرگرمی ساده است فقط هم جهت خنک شدن دلت

چه این چیزا عادیه براتون 

لطفا وقتی علم به چیزی ندارین راهنمایی نکنید

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
شماها وقتی میل دارید چطور به شوهرتون میفهمونید من که اصلا روم نمیشه حیای بیش از حد دارم در باره این ...

منم خجالتی ام.خیلی برام سخته.ولی هرجور شده منظورم رو میرسوندم بهش از ترس همچین روزی😔

چه این چیزا عادیه براتون لطفا وقتی علم به چیزی ندارین راهنمایی نکنید

دنیا داره نابود میشه.الان مردا هم بشه کنترل کرد بعضی از خانوم هارو نمیشه متاسفانه خودشونو با چیزای بی ربط هم توجیه میکنن

2810