2777
2789
عنوان

یه چیزی تو گوشی شوهرم دیدم داغون شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 100 پست
منم جدی گفتمقابلیت تشخیص نداره

خب همون اول جنسیت رو میزنیم دیگه... و اینکه ممکنه از روی محتواهایی که گذاشته میشه یا دیده میشه هوش مصنوعی خیلی سریع تشخیص بده... اینا برای ما قفله... ولی هدف این برنامه ها سرگرمی ما نیست اهداف بزرگتری پشتش پنهانه

Nothing special...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چه فرقی میکنه.ریشه هر عملی از ذهن آدمه.من چطور میتونم به همچین ذهنی اعتماد کنم دیگه😔

ن اینجور فک نکن ذهن منحرف میشه ولی عمل کردن سخته

خب چرا بهت بی میل شده

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
چه جوری حرص نخورم دست خودم نیست که خواهر😭خدا میدونه از دیشب تا الان خواب ندیده چشمم.فقط دارم میلرزم

عزیزم این چیزا عادیه همسرتم بخاطر اینکه بچه تو شکمت آسیب نبینه نمیاد سمتت وگرنه خانوم خونش تویی ببین چقدر دوستت داره که راضی ب سقط شدن بچت و اذیت کردنت نیست خب همه اقایون علاقه دارن ب اینجور چیزا اینا بخدا عادیه خودتو اذیت نکن اون کوچولوتم اذیت میشه 

بخدا چیزی نیست که ناراحت شی و خودمم متاهلم و نگی بی تجربه اس اینجور میگه 

پیام هم داده خب بابا چ عیبی داره فقط ب روش بیار و بگو کر خوبی نمیکنی تو باعث شدی کوچولوی تو شکمم همش بی قرار باشه از بس ناراحتی و استرس کشیدم پیامتو دیدم جلو روش شلوغش کن که چرا میبینی و چرا پیام دادی اما توی خودت اهمیتی نده بابا عادیه بحدا همه اقایون خوششون میاد فقط 

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

ن اینجور فک نکن ذهن منحرف میشه ولی عمل کردن سختهخب چرا بهت بی میل شده

فکر کنم میترسه بچه طوریش بشه.من خیلی بهش توضیح دادم که چیزی نمیشه واسه بچه اتفاقی نمیفته ولی بازم همونیه که تو مغز خودشه

درد من اینه که چرا باید این کارو کنه.خدا شاهده که هیچ جوره واسش کم نذاشتم و نمیذارم😭

میتونم فقط بگم خدا اینستا رو لعنت کنه  زندگی خراب کن هستش  مردا هم که بی جنبه 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
فکر کنم میترسه بچه طوریش بشه.من خیلی بهش توضیح دادم که چیزی نمیشه واسه بچه اتفاقی نمیفته ولی بازم هم ...

قابل قبول نیس چون مردا اگ دخولم نباشه ب نحوی خودشونو خالی میکنن

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
اصلا گوزت هم خیالش نباشه تو هم برو تو پیج افراد مشهور و معروف برای تلافی ولی جوری که شوهرت بو نبره چ ...

اسی بارداره بعد شما اموزش خیانت میدی؟😒

استغفرالله 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
عزیزم این چیزا عادیه همسرتم بخاطر اینکه بچه تو شکمت آسیب نبینه نمیاد سمتت وگرنه خانوم خونش تویی ببین ...

درست میگید شما قبول دارم ولی بخدا گفتنش راحته.کاش میتونستم بیخیال باشم😭😭😭

خب همون اول جنسیت رو میزنیم دیگه... و اینکه ممکنه از روی محتواهایی که گذاشته میشه یا دیده میشه هوش م ...

آره دیگه از طریق محتوایی که نگاه می‌کنیم تشخیص میده و مشابه همون رو میذاره

وگرنه اینستای پسر رو هم چک کردم این چیزا نبوده

‌•●{~~}●•  من‌ 
2810