توروخدا کمکم کنید دارم از غصه دق میکنم.باردارم ۵ ماهمه.تو گوشی شوهرم دیدم به یه پو*رن استار خارجی پیام فرستاده بود.داخل اینستاشم پر بود از اینجور عکسا.از دیشب نخوابیدم فقط نشستم بی صدا گریه میکنم😔😔😔اینم بگم من تو این مدت هرکاری کردم شوهرم نزدیکم نشد.ماهی یکی دوبار به زور و اصرار من اونم از روی بی میلی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واسه زن ها نمیاد قابلیت جدید اینستااصلامن شنیدم از خیلی دوستام
تا حالا همچین چیزی نشنیدن و ندیدم
ولی اکسپلور اینستا اینه که هرچی رو دنبال کنی لایک کنی و... از همون موضوعات میاره
و اینکه کلا تو اینستا نشر محتواهای جنسی به اون شکل غیرمجازه و خلاف قوانینشه بعیده اینستا همچین کاری کنه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اصلا گوزت هم خیالش نباشه تو هم برو تو پیج افراد مشهور و معروف برای تلافی ولی جوری که شوهرت بو نبره چ ...
واقعا متولد 66هستی شما؟
اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان