2777
2789
عنوان

یه چیزی تو گوشی شوهرم دیدم داغون شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 100 پست
قابل قبول نیس چون مردا اگ دخولم نباشه ب نحوی خودشونو خالی میکنن

من خیلی تلاش کردم بخدا.از اول بارداریم بهش گفتم.گفتم تو فکر منو نکن من نمیذارم تو اذیت بشی از لحاظ جنسی،مراقب خودمم هستم اتفاقی نمیفته.خودش ازم فاصله میگیره تقصیر من چیه

عزیزم چه فرقی میکنه.ریشه هر عملی از ذهن آدمه.من چطور میتونم به همچین ذهنی اعتماد کنم دیگه😔

ااحتمالا علت اینکه پیش شنا نمیاد و تمایل نداره فیلم های ...نگاه میکنه و با اونا خودشو ....میکنه و دیگه تمایلی به شما نداره .‌در واقع ی نوع بیماری جنسی...چون در ذهن اون اون زن جذابه از نظر جنسی و خیلی علت ها دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااحتمالا علت اینکه پیش شنا نمیاد و تمایل نداره فیلم های ...نگاه میکنه و با اونا خودشو ....میکنه و دی ...

بخاطر همین فاصله گرفتنش من افسرده شدم.چندبار بهش گفتم.گفتم من حالم خوب نیست.اعتماد به نفسم پایین اومده احساس میکنم آدم پوچی ام.نذار احساس پوچی کنم😔

اونا کارمند هستند .برای حقوقشون زحمت میکشن

منظورت پ و رن  استارهاست یعنی نمی تونن یه شغل شریف تر برا خودشون پیداکنن یعنی تو واقعیت اصلا اهل رابطه ی نامشروع نیستن 🙄مجبورن بخاطر پول زیاد این کار رو انجام بدن😐

من خیلی تلاش کردم بخدا.از اول بارداریم بهش گفتم.گفتم تو فکر منو نکن من نمیذارم تو اذیت بشی از لحاظ ج ...

خب رفتارش باهات چجوره تغییری کرده

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
درست میگید شما قبول دارم ولی بخدا گفتنش راحته.کاش میتونستم بیخیال باشم😭😭😭

ببین عشقم میدونم سخته منم دقیقا همین چیزو توی گوشی همسرم دیدم اولش ناراحت ششدم بعد وقتی دیدم خانوم خونش منم نازمو میکشه برام وقت میزاره هرکاری واسم میکنه خب اونم دل داره دیگه چی میشه مثلا ببینه اینجو فیلمارو؟ والا هیچی نمیشه اما جلو روش دادو بیداد کردم که اینا چیه و الکی دوسه روز گفتم سردرد دارم و خودمو ناراحت نشون دادم و اونم دیگه تکرار نکرد و تموم شد و رفت پاشو دست و صورتت رو بشور و یه چایی بزار و صبونه بخور برا جوجوی تودلیت برس گرسنشه مامانیش بعد توی پیام براش بنویس که دیشب تا صبح نخوابیدی و همچین چیزایی دیدی و اگه گف چرا به گوشیم دس زدی بگو چون این مدت اصلا حواست ب من نبود و باهام رابطه ای نداشتی چون دوستت دارم ومیدونم هرزه های خیابونی زیادن باید میدیدم وگرنه استرس میکشیدم بگو هرچند من به تو اعتماد دارم اما ب خیابونیا ن اعتماد ندارم با حرفات خجالتش بده 

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

بخاطر همین فاصله گرفتنش من افسرده شدم.چندبار بهش گفتم.گفتم من حالم خوب نیست.اعتماد به نفسم پایین اوم ...

حاره به جز اون رابطه نداره از نظر عاطفی شما رو آغوش میگیره و محبت ؟

✔️عزیزم از یه مشاوره کار بلد کمک بگیر❤️🌱

ان شاءالله که همسرتون لیاقت هدایت رو داشته باشن

و زندگیتون به شیرینی عسل بشه

وبدون عزیزم اصلا دیدن این فیلما عادی نیس کمکش کن

چون علاوه بر آسیب جسمی آسیب روحی و اعتقادی بدی به آدم وارد میکنه💙

این حدیثو عزیزم ببین

💕امام صادق (علیه‌السّلام):

خانواده و اموال خود را با قرائت💚 نماز روز اول ماه:سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید،

💎زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد

کسی که هر شب🌠 یا هر روز 🌞به طور مداوم سوره ی نور را بخواند هیچ یک از اهل بیت و خاندانش از بچه،نوه نتیجه و....به گناه جنسی و انحراف جنسی شامل چشم چرانی ، زنا و...دچار نمیشود تابمیرد💕💕

این یکی از آثار سوره مبارکه ی نورهست☀️

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
رفتارش باهام اصلا بد نیست.مثل قبل خوبه باهام.ولی ازم دور شده.کاملا فاصله بینمون رو احساس میکنم

نزار ادامه پیدا کنه خودت نزدیک شو و تحریکش کن وگرنه از لحاظ عاطفی ام شاید خلٱ ایجاد بشه 

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
2810