2777
2789
عنوان

بچه داری

139 بازدید | 21 پست

سلام دوستان وقت بخیر

اول بهتون بگم ترخدا قضاوتم نکنید خیلی روح و روانم بهم ریختس ترخدا اگه میتونین راه حلی بهم بدین یا اگه تجربه ی این چنینی داشتین بهم بگین

من یه دختر ۷ساله دارم و یه پسر ۱سال ونیم...ما از قبل اینکه پسرم ب دنیا بیاد هم خیلی خیلی گیر میدادیم به دخترم یه پدر مادر کمال گراییم دخترم خیلی فهمیده اس و از بچه های همسن و سالش خیلی زرنگ تر...ولی ی مشکلی ک داره خیلی زیاد پرحرفه و همیشه یه جوری وانمود میکنه که شمای پدر و مادر هیچی نمیفهمین و من تمام چیزای درست رو میدونم...خیلی لج هردومونو درمیاره..ماها یه سره بهش گیر میدیم..الان جدیدا حس میکنم با کوچیکترین چیزی بغض میکنه و هیچی خوشحالش نمیکنه همش درحال شکایته حس مبکنم داره افسرده میشه...همیشه هم ب باباش میگه شماها همش منو دعوا میکنین...ترخدا بهم راه حل بدین یه مادر خسته و واقعا بی حوصله ام همش باهاش مخالفت میکنم خودمم از خودم خسته شدم،میترسم افسردگی بگیره...

خوبه میگی خیلی گیر میدین انقدر دیکتاتور نباشید بذارید بچه نفس بکشه بچه شما ۷سالشه اجازه بدین بچگی کنه واقعا خیلی حرص ادمو در میارید فقط تمومش کنید به حال خودش رها کنید اجازه بدین رییس خونه باشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خوبه میگی خیلی گیر میدین انقدر دیکتاتور نباشید بذارید بچه نفس بکشه بچه شما ۷سالشه اجازه بدین بچگی کن ...

اصلا نمیتونیم بخدا خودمم از خودم خسته شدم...انگار دست خودم نیست خیلی نگرانم...پدرای دوتامون خیلی ادمای دیکتاتور گیری بودن انگار رفتارم دست خودم نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نمیتونیم بخدا خودمم از خودم خسته شدم...انگار دست خودم نیست خیلی نگرانم...پدرای دوتامون خیلی ادم ...

بله فکرش رو میکردم شما بلاهایی که سر خودتون امده دارید رو بچتون پیاده می‌کنید

پس کسی که به روانشناس احتیاج داره شمایید نه بچه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

شما اجازه ندادید که بچه تون‌کودکی شادی داشته باشه

لطفا کودکیش رو برگردونید

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بله فکرش رو میکردم شما بلاهایی که سر خودتون امده دارید رو بچتون پیاده می‌کنیدپس کسی که به روانشناس ا ...

پدر دیکتاتور،فوت مادر تو اوج نوجوانی

هیچ کس رو غیر همسرم نمیتونم ببینم..حتی همسرم اط بچه هام برام مهمتره...اینقدر دوست دارم ازین مادرایی باشم که برای بچه شون هرکاری میکنن و اینقدر از خودت گذشته ان ولی واقعا نیستم.

اصلا نمیتونیم بخدا خودمم از خودم خسته شدم...انگار دست خودم نیست خیلی نگرانم...پدرای دوتامون خیلی ادم ...

ببینید اسیبی که یه پدر و مادرِ بد به بچه میزنن دقیقا همین شکلیه. 

خواهشا تو رفتارتون تجدید نظر کنید تا در اینده بچه هاتون زنجیروار مثل خودتون نشن.

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

پدر دیکتاتور،فوت مادر تو اوج نوجوانیهیچ کس رو غیر همسرم نمیتونم ببینم..حتی همسرم اط بچه هام برام مهم ...

شما حتما باید با مشاور در ارتباط باشید 

چطور؟ترخدا راهنماییم کنید..فکر میکنم دیر شده

نه اصلا دیر نیست

اولین قدم اینه 

بچه رو ببرید تو‌محیط های که کودکانه هست

دوم این که اجازه بدید بچه ریخت و پاش کنه تا حدودی بعد بگو بیا جمع کنیم

اسباب بازیهای مورد علاقش رو بخرید

خودتون و همسرتون بااااااااااااااید وارد دنیایه کودکانه اون بشید و باهلش بازی کنید

بهش اجااااااااازه بدید اشتباه کنه اجاااااازه بدید تجربه کنه قرار نیست شما همه چیز یادش بدید اونم بااااااید شکست رو تجربه کنه

اجازه بدید با برادرش کل کل کنه و از حق خودش دفاع کنه

یه مدت محض رضای خدا بهش دستور ندید بزازید خودش باشه 

اصلا خودتون بهش پیشنهاد بازی بدید یه بازی پر هیجان  پارک برید کیک بپزید 

بهش مسولیت بدید اکه درست انجام داد بهش جایزه بدید اکه اشتباه کرد بهش بگید که اشتباه و الکی دلداری ندید

خونه مامانت بزارش و اجازه بده یه کم ازتون دور باشه مثلا چند ساعت در هفته

سرچ‌کنید راههای زیادی هست

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

اگه مشاور تلفنی خوب میشناسین میشه شماره بهم بدین توی شهر خودمون مشاور خوب سراغ ندارم با پسرم وقتش رو ...

خانوم مژگان کوثری  روانشناسی هست تهران مطب داره ولی تلفنی هم  مشاوره میده روانشناس حاذقیه خیلی از مشکلات زندگیم رو حل کرده خدا خیرش بده شماره منشیش

خانوم فرجی 09338854904

2810