2777
2789
عنوان

توروخدا اگه کسی بیداره جواب بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر زمان برد چشم بچتون خوب شد؟؟؟

دو روز اول ملتهب بود. بعدش من چیزی نفهمیدم که می‌تونه ببینه یا نه چون جسم نوک تیز به قسمت مردم چشمش خورده بود و خراشیده شده بود. البته همین جوری ما نگاه میکردیم چیزی نمی دیدیم. دکتر گفت بیا پشت دستگاه و زخم روی چشمش رو نشونم داد

دخترم وهتی نوزاد بود بردم بیمارستان برای عیادت پدرشوه م رفته بودیم اومدیم خونه رسما کورشده بود چشماش شدیدا عفونت کرده بود اصلا باز نمیشد بردم متخصص اطفال یدونه فقط پماد داد باهمون چشماش بازشد نگران نباش فردا ببرش متخصص

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من کاشت ندارم ولی خب از ته نمی گیرم ناخنمو

حساس نشو ببر متخصص 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دخترم وهتی نوزاد بود بردم بیمارستان برای عیادت پدرشوه م رفته بودیم اومدیم خونه رسما کورشده بود چشماش ...

پماد داد ولی اجازه نمی ده بزنم😢کاش دستم می شکست دستم به چش بچم نمی خورد😭😭

پماد داد ولی اجازه نمی ده بزنم😢کاش دستم می شکست دستم به چش بچم نمی خورد😭😭

اگه خون نیومده نترس خود خوری نکن عزیزم وقتی خوابه بزن 

2810