2777
2789
عنوان

گرفتن حضانت فرزند

34 بازدید | 4 پست

سلام مادرهای عزیز،من متاسفانه همسرم دست بزن داره،همین دوهفته پیش همچین منو زد که کل دست و بدنم درد میکنه،بعدشم کوچکترین عذرخواهی نمیکنه،حتی پشیمون هم نیست و این که بکه عصبانی بوره و اشتباه کرده اصلا اینطور نیست تازه منم مقصر میکنه که تو باعث شدی که من عصبانی بشم!!!! در صورتی که اینطور نیست و من واقعا کاری نکردم،مثلا شیشه ی میز شکسته هست میترسم دست و پای بچه ها ببره،منو به باد کتک میگیره که چرا غر میزنی،بسیار بددهن و بی ادبه،به خانواده ام مدام حرف های زشت میزنه،خیانت جنسی و کلامی و چت کردن و لاس زدن داشته،خواهش میکنم خواهرانه راهنمایی کنید میخوام حق حضانت بچه هامو بگیرم،راهنمایی کنید منو لطفا،الان بدنم کبوده برم پزشکی قانونی فایده داره؟

چند تا و چند ساله هستند ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید