2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا دخترای دو دانشگاه بخوای مقایسه کنی چی از لحاظ طرز فکر و قیفه و سلیقه کلا هر چی بسنجی کدوم دانشگ ...

تهرآن دهاتی توشون زیاده ولی گلن 

خواجه داغونن کلا

امیرکبیر امروزی ترن

من تهران ‌بیشتر دوست دارم و داشتم

خانم آقای دکتر
مثلا الان بین اون دو نفر کدومشون از لحاظ طرز فکر یا مثلا چیزای دیگه چهره سلیقه و..‌ بهتره دلیل داره ...

کاملا بستگی ب خود فرد داره

از نظر جایگاه هم شبیه هم هستن

هر دو از بهترین دانشگاه ها هستن

برتری خاصی نداره

مگه اینکه طرف بگه نه دانشگاه تهران خیلی سرتره

بچه های مهندسی خواجه از تهران بهترن ولی سطح علمی تهران از همه بالاتره

اصلا و ابدا بهتر نیستن مشخصه خیلی پرتی 

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

اصلا و ابدا بهتر نیستن مشخصه خیلی پرتی

من خودم ارشدم دارم همین دانشگاه میگیرم

یعنی شما از من خیلی بهتر راجب دانشگاهمون اطلاع دارید😂😂😂البته شعور شخصیتت در حد دانشجوهای دانشگاه عبدل‌آباد سفلی هم نیست حرف نزنی نظرم ندی سنگین تری داغون

.✿.

من خودم ارشدم دارم همین دانشگاه میگیرمیعنی شما از من خیلی بهتر راجب دانشگاهمون اطلاع دارید😂😂😂البت ...

منم دانشگاه تهران درس خوندم برای همین خنده ام گرفت از حرفات   کسی که خواجه نصیر رو با دانشگاه تهران مقایسه میکنه مشخصه از این بچه مدرسه ای های تنبل کلاسه امثال شما زیادن تو این سایت 

حتی شریف هم قابل قیاس با تهران نیست خواجه نصیررررر آخه؟  

من خودم ارشدم دارم همین دانشگاه میگیرمیعنی شما از من خیلی بهتر راجب دانشگاهمون اطلاع دارید😂😂😂البت ...

وقتی دانشگاه تاپ تره بچه هاش چرا باید بهتر باشن راهشون ندادن دانشگاه تهران که رفتن خواجه نصیر قبل کامنت گذاشتن فکر کن یه کم