2777
2789
عنوان

خوشبحال دوستم که پولداره

127 بازدید | 9 پست

ماهی ۲.۵ پول تو جیبی داره ، این ماه میگفت پولم وسط ماه،تموم شد بابام یه تومن زد برام باز 

من ۵۰۰ میگیرم ، این ماه خیلییی زود پولم تموم شد چون رفتم کافه با دوستم 

اصلا افتضاح هیچی پول ندارم 

بابامم پول داره ها ولی بیشتد نمیده مثلا بگم کلی،داد و بیداد میکنه 

کاش بابای منم مثل بابای دوستم بود مثلا یه سیصد میزد حسابم 

خداکنه زودتر کار پیدا کنم خیلی اذیتم واقعا 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۵۰۰ واقعا کمهخدایی من هر دفعه ک میرم فقط نزدیک ۱۵۰ پول اسنپ میشه رفت و برگشت دیگه بخوام چیزیم بخرم و ...

خیلیییی 

من که اصلا اسنپ نمیتونم بگیرم با اتوبوسم همش 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

خداروشکر کن بعضی دخترا همینم نمی‌گیرن البته اگه بتونی خودت درآمد داشته باشی خب احساس بهتری خواهی داشت ولی کارکردن هم سختی خودشو داره

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
باورمیکنی ۲۲هزارپول دارم اونم میخام بدم ادامس😂

مثه همیم منم ته حسابم ۲۰ تومنه