2777
2789

هنوز دنبال یه نفرین که باش درس بخونین😅

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کی میخوای شروع کنی 

از وقتی من ترم یک بودم داری تو این سایت تاپیک میزنی الان باید نه تنها قبول میشدی بلکه دوسه ترم هم خوندی بودی اگه واقعا هدف داری و برات مهمه 

نمیدونم دنبال تایید دیگرانی که چی بشه ولشون کن میخوای بخونی بخون نمیخونی هم نخون ولی یه بار تصمیم بگیر و یا شروعش کن یا دیگه سمتش نرو 

داری ذهن خودتو عادت میدی برای هرکاری تعلل کنه 

شما کی میخوای شروع کنی از وقتی من ترم یک بودم داری تو این سایت تاپیک میزنی الان باید نه تنها قبول می ...

چیکارش داری😅

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

من متولد ۶۸ ام،تجربی خوندم خیلی به این فکر میکنم که بشینم درس بخونم به یه جایی برسم اما از فیزیک و شیمی هیچی بارم نیست بعدم خریدن کتاب و قطعا رفتن کلاس از واجباته که حقوقمون کفاف خوردنمونه میده فقط،بعدشم اگه حتی قبول شم شوهرم اصصصلا همکاری نمیکنه تو کارای خونه و درسای پسرم درسای دانشگاهی تجربی هم حجیم و سختن...واقعا دارم شاخ درمیارم جدیدا،قشنگ حس میکنم سرم میخاره میخواد دربیاد از بس موندم چه غلطی بکنم تو این زندگی با بی پولی و ...

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بشینید بخونید.انرژی منفی رو از خودتون دور کنید.

چشم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚