2777
2789
عنوان

فاز اینایی که آیفون میخرم درک نمیکنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین یه نوع سرمایه گذاریه مثلا اگه سیزده پرو مگس رو الان هفتاد بخری سال بعد میتونی ۱۶۰, بفروشی قیمتش افت نمیکنه اما اندروید برای کار کردن خوبه 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

من ایفون دارم

هنگ نمیکنه، برنامه‌های ادیت عکس و فیلم که نیاز دارم و برا اندروید نیست روش کار میکنه، دیزاین سخت افزارشو به مراتب بیشتر از اندروید دوس دارم، و خب سلیقه شخصیه دیگه 🫠 

مهمتر از همه دوربینش (من نمیتونم دوربین عکاسی حرفه ای با خودم تو جیبم همه جا ببرم، ولی اینو میتونم).

اتفاقا مدل های جدید میاد هرروز قدیمی تر میشه

من شرکت تجارت موبایل بودم یه مدت .. درسته مدلای جدید تر میاد ولی همون قدیمیارو هم مسلما ۲۰ تومن نمیخرن

بقیه ی گوشیارو شما ۵۰ تومنم بخری  اول که ۱ سومش کم میشه بخاطر کارکردش بعد سلامت باطری و ای سیشو میسنجن تازه اگهههه قبول بشه و تعمیر نرفته باشه و شارژ اصلیشو داشته باشی ممکنه یکم باهات راه بیان خوب بخرنش

ولی آیفون هر بار که جدیدترم بیاد قطعات قبلی هنوزم ارزشمندن

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

باگ اندروید رو نداره

شما برید تو فایل اندروید میبینید کلیییی پوشه خود به خود ساخته که فضا رو الکی گرفته به خاطر همین اکثر گوشیای اندروید مشکل حافظه دارن 

ولی ایفون نه. هیچ فایل اضافی نمیسازه 

سرعت گوشیای اندروید به مرور زمان میاد پایین ولی الان ایفون ۶ و ۷ هم با اینکع خیلی ساله اومدن هنوز صدم ثانیه ای همه چی رو باز میکنن 

دستم به بودنت نمیرسد! اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم :طوری دوستت می‌دارم،‌که هر شبانه‌روز بی‌آنکه ببینمت، بی‌آنکه ببوسمت، بی‌آنکه لمست کنم، بودنی‌ترین شخص جهانم شده‌ای ! ♡
من شرکت تجارت موبایل بودم یه مدت .. درسته مدلای جدید تر میاد ولی همون قدیمیارو هم مسلما ۲۰ تومن نمیخ ...

مثلا آیفون ۱۱ رو تو قبلا میخریدی شاخ بود

الان ۳۰ ، ۳۵ تومن نو شه حالا دست دو به کنار

نمیدونم والا 

اصالت لر 🌬