2777
2789
عنوان

دخترقشنگم دنیااومد(مامان محمدشاهانم)

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 154 پست
اره واقعاخوش بحالم که دارمش بعداینهمه سختی واقعاچسپید،۶سال خیلی زیادبود😭من خیلی صبورم

خدا حفظش کنه برات. منم خداراشکر دوتا بچه دارم . لطفا برای آرامشم دعا کن مادر خوبی باشم اعصابم ضعیفه خیلی

خدایا شکرتخوش قدم باشهخوشحالم برات عزیزم

هزاربارشکرش 🥰ممنونم عزیزم

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدمش پراز خیر و برکت دختر منم ماه دیگ دنیا میااااااد😍😍😍🙏

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
خدا حفظش کنه برات. منم خداراشکر دوتا بچه دارم . لطفا برای آرامشم دعا کن مادر خوبی باشم اعصابم ضعیفه ...

آمین عزیزم،خدابرات نگه داره،لطفامادرخوبی باش بچه هاهیچ گناهی ندارن ماخیلی مسئولیم درقبالشون 

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
قدمش پراز خیر و برکت دختر منم ماه دیگ دنیا میااااااد😍😍😍🙏

عزیزدلم ان شاالله سالم وسلامت بیادبغلت،ببینی یه بوس کوچولوازدستاش بوی گردنش چه کیفی داره🥺

خداروشکر خدا عوضشو بهت داده.انشالله صحیح و سالم باشه خیلی خوشحال شدم

اسم موژان وماهلین قشنگن؟

عزیزدلم ان شاالله سالم وسلامت بیادبغلت،ببینی یه بوس کوچولوازدستاش بوی گردنش چه کیفی داره🥺

قربونت ممنون مردم دیگ از انتظار همش روزا رو میشمرم انشالله همیشه شاد باشین دلتون خوش باشه لطفا برا زهرا دوستم دعا کن مادر بشه 😘🙏

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
قربونت ممنون مردم دیگ از انتظار همش روزا رو میشمرم انشالله همیشه شاد باشین دلتون خوش باشه لطفا برا ز ...

میاداون روزاهم میادبعدنمیزاره بخوابی صبح ها باچشمای نیمه باز موهای ژولیده لباسی که خیس ازشیرمیری جلواینه خنده ت میگیره این چه وضعیتیه😂چشم عزیزم خدادامنش روسبزکنه

پروفایلت عکس پسرانه یا دخترت هر دو اسم قشنگه موژان قشنگتره

پروفایلم پسرمه فرشته ی بهشتیم.اینم عروسک من